Ποια τσάντα να διαλέξεις ανάλογα με το σώμα σου! - Fanpage

Ποια τσάντα να διαλέξεις ανάλογα με το σώμα σου!

Οι τσάντες είναι από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ μόδας, που πρέπει να βρίσκονται στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, που ξέρει να φροντίζει την εμφάνιση της.

Φυσικά, μία ποτέ δεν είναι αρκετή, καθώς θα πρέπει να έχεις την κατάλληλη για το κάθε ντύσιμο, ώστε να ολοκληρώσεις την εντυπωσιακή σου εμφάνιση.

Πολλές από εμάς λοιπόν, δίνουν περισσότερη σημασία στα ρούχα που θα φορέσουν και όχι τόσο στην τσάντα τους, μιας και το μόνο που προσέχουν είναι το χρώμα της. Ήξερες όμως πως υπάρχουν συγκεκριμένα στυλ που κολακεύουν το σώμα σου; Μάλλον όχι! Γι’ αυτό σου ετοίμασα μερικά tips, για το ποια μπορείς να επιλέξεις με βάση το σώμα σου!

Ψηλή και αδύνατη

Αν είσαι ψηλή και αδύνατη, είσαι σίγουρα από τις τυχερές γυναίκες μιας και μπορείς να επιλέξεις όποιο σχήμα και στυλ θέλεις, από μεγάλες τσάντες πλάτης και χιαστί μέχρι και ώμου. Βέβαια, υπάρχει και για σένα κάποιος “περιορισμός”. Αν δεν θέλεις να δείχνεις γίγαντας, φρόντισε να μην κρατάς πολύ μικρά κομμάτια ή με πολύ κοντό λουρί.

Κοντή και αδύνατη

14

Εδώ τώρα ισχύουν όπως καταλαβαίνεις τα άκρως αντίθετα, σε σχέση με την προηγούμενη κατηγορία. Όλες οι γυναίκες που είναι κοντούλες και αρκετά αδύνατες, δεν θα πρέπει να μπαίνουν στον πειρασμό να παίρνουν μεγάλα κομμάτια, όσο και αν είναι στην μόδα! Όσο πιο μικρά τόσο το καλύτερο.

Αν πρώτες στην προτίμηση σου έρχονται όσες φοριούνται στον ώμο, φρόντισε να μην φτάνουν κάτω από τους γοφούς σου ή ακόμη καλύτερα να είναι στην ευθεία με το στήθος σου.

Με μεγάλη περιφέρεια

Εσένα ο στόχος σου είναι να τραβάς τα βλέμματα προς τα πάνω, ώστε να μην εστιάζουν στην περιφέρειά σου. Η καλύτερη επιλογή θα είναι μια φωτεινή και πολύχρωμη μεσαίου μεγέθους για τον ώμο, η οποία δεν θα φτάνει κάτω από το στομάχι.

Επίσης, θα πρέπει να αποφύγεις τις μεγάλες tote bags, καθώς και όσες έχουν μεγάλες funky λεπτομέρειες.

Μεγάλο στήθoς και σωματότυπο μήλου

Οι γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθoς και ώμους, δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να κυκλοφορούν με μικροσκοπικές τσάντες και όσες έχουν κοντό λουράκι. Όσο πιο μακριά είναι τόσο το καλύτερο, άρα όπως καταλαβαίνεις, οι χιαστί θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

Αθλητικό σώμα

15

Εδώ οι τετράγωνες τσάντες χειρός είναι μια όμορφη πρόταση και αν έχει και γεωμετρικά σχέδια επάνω, τότε είναι ακόμη καλύτερα. Βέβαια, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να επιλέξεις μία πιο στρόγγυλη για την πλάτη, η οποία μπορεί να έχει κεντήματα ή ακόμη καρφιά στα λουριά.

Plus size γυναίκες

16

Τέλος, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, θα πρέπει να επιλέγεις μεσαίου μεγέθους κομμάτια και κατά προτίμηση με φωτεινά prints. Εναλλακτικά και τα αρκετά μεγάλα clutches θα δείχνουν εντυπωσιακά επάνω σου, οπότε μην τα φοβηθείς. Στην ουσία το μόνο που απαγορεύεται είναι τα πολύ μικρά τσαντάκια.

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: