Ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα μιας γυναίκας - Fanpage

Ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα μιας γυναίκας

Μπορεί οι τάσεις της μόδας να έρχονται και να παρέρχονται ,υπάρχουν, ωστόσο, κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν σε μία γυναικεία ντουλάπα.

Δείτε ποια κομμάτια πρέπει να έχετε μέχρι την ηλικία των 35 και αν κάποιο σας λείπει, ευκαιρία να βγείτε για ψώνια.

Μια κλασική καμπαρντίνα

rouxa1

Πρέπει να είναι κάποιο κλασικό όπως μαύρο, άσπρο, μπεζ που ταιριάζει σχεδόν με όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων. Το κλειδί για να είναι άνετη είναι να κουμπώνει εύκολα.

Ένα τζιν

rouxa2

Το σημαντικό είναι να βρείτε ένα ζευγάρι τζιν που να σας κολακεύει και να μπορεί να φορεθεί, είτε με φλατ, είτε με τακούνια.

Λευκό πουκάμισο

rouxa3

Ένα λευκό πουκάμισο που να ταιριάζει στο σώμα σας, δηλαδή να «δένει» καλά στους ώμους, το στήθος και τη μέση.

Ένα φόρεμα του στυλ σας

rouxa4

Αυτό που χρειάζεται είναι να αισθάνεστε ο εαυτός σας κάθε φορά που το φοράτε. Μόλις λοιπόν βρείτε το κόψιμο που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε το ως οδηγό και για τις επόμενες αγορές.

Μαύρο κασμιρένιο πουλόβερ

rouxa5

Το μαύρο πουλόβερ πάει με όλα και θα «λιώσει» πάνω σας. Εάν πάλι το μαύρο δεν είναι το χρώμα σας, μην σας αγχώνει. Επιλέξτε απλά ένα ουδέτερο χρώμα.

Ένα σακάκι

rouxa6

Μπορεί να σας φαίνεται βαρετό αλλά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ραντεβού ή συνέντευξη. Αν σας φαίνεται υπερβολικά συντηρητικό το «look» συνδυάστε το με τζιν ή με μια κοντή φούστα σε εντυπωσιακό χρώμα.

Ένα μπλουζοφόρεμα

rouxa7

Κοιτάξτε να είναι από ένα μαλακό ύφασμα και να έχει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Φροντίστε απλά να μην μοιάζει υπερβολικά αθλητικό για να μπορείτε να το συνδυάσετε με μια ζακέτα ή τζιν μπουφάν.

Αφήστε το σχόλιο σας: