10 Στιλιστικά Λάθη που κάνουν μια Γυναίκα να Φαίνεται Κακόγουστη. Το 7ο είναι το πιο Τραγικό! - Fanpage

10 Στιλιστικά Λάθη που κάνουν μια Γυναίκα να Φαίνεται Κακόγουστη. Το 7ο είναι το πιο Τραγικό!

Συντάξαμε έναν κατάλογο με τα πιο κοινά λάθη που μας εμποδίζουν να αναδείξουμε τη φιγούρα μας με τη βοήθεια των ρούχων.

Παρανόηση: Τα μαύρα ρούχα αδυνατίζουν

1

Στην πραγματικότητα: Το μαύρο χρώμα δεν ταιριάζει σε όλες, και από μόνο της δεν είναι σε θέση να κρύψει το επιπλέον βάρος. Οπτικά δεν βοηθούν τα μαύρα ρούχα, αλλά το σωστά επιλεγμένο στυλ.

Οι στυλίστες προτείνουν: Οι γυναίκες που θέλουν να κρύψουν περιττό βάρος, αντενδείκνυται να φορούν μαύρο φόρεμα από γυαλιστερό ύφασμα και γούνα. Τα αντίθετα χρώματα θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας εντυπωσιακής εμφάνισης και αποσπούν την προσοχή από συγκεκριμένα σημεία.

Παρανόηση: Οι οριζόντιες ρίγες παχαίνουν

2

Στην πραγματικότητα: Σημασία έχουν τα ρούχα, καθώς και το χρώμα και το πλάτος των ζωνών. Οι έντονες αντιθέσεις προσδίδουν επιπλέον όγκος. Οι στενές οριζόντιες ρίγες οπτικά φαρδαίνουν τη φιγούρα.

Οι στυλίστες προτείνουν: Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τις λεπτές ρίγες, ανάλογα με το σωματότυπό σας. Συμπληρώστε ριγέ ρούχα με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία πιο κάθετη εμφάνιση.

Παρανόηση: Τα λευκά ρούχα παχαίνουν

3

Στην πραγματικότητα: Το πιο σημαντικό είναι το είδος του ρούχου, και όχι το χρώμα.

Οι στυλίστες προτείνουν: Επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα που «κόβουν» οπτικά τα περιττά κιλά. Συνδυάστε τα ανοιχτόχρωμα ρούχα με άλλα χρώματα για να δημιουργήσετε εμφανίσεις για διαφορετικές περιστάσεις.

Παρανόηση: Τα κοντά παντελόνια ταιριάζουν μόνο στις ψηλές

4

Στην πραγματικότητα: Τα κοντά παντελόνια φαίνονται χαριτωμένα και μπορούν να τα φορέσουν όχι απαραίτητα μόνο οι ψηλές.

Οι στυλίστες προτείνουν: Τα παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο σε ανοιχτόχρωμα χρώματα οπτικά κονταίνουν τη φιγούρα. Στις μικρόσωμες γυναίκες προτείνεται να φορέσουν ήπιους τόνους με ψηλή μέση και να συνδυάσουν αυτά τα παντελόνια με γόβες.

Παρανόηση: Τα υπερμεγέθη ρούχα ταιριάζουν σε όλες

5

Στην πραγματικότητα: Οι περισσότερες γυναίκες θα φαίνονται πιο εύσωμες με τέτοια ρούχα.

Οι στυλίστες προτείνουν: Τα υπερμεγέθη ρούχα ταιριάζουν καλύτερα στις ψηλές και αδύνατες. Γυναίκες μικρού αναστήματος, καθώς γυναίκες με καμπύλες είναι σημαντικό να ισορροπήσουν τις αναλογίες και να μην φορούν περισσότερα από ένα φαρδιά ρούχα.

Παρανόηση: Μια φαρδιά ζώνη «δημιουργεί» πιο λεπτή μέση

6

Στην πραγματικότητα: Μια μεγάλη και έντονη ζώνη, με σκοπό να τονίσει τη μέση, σε γυναίκες με κοιλιά λειτουργεί ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο: εφιστά την προσοχή στις προβληματικές περιοχές.

Οι στυλίστες προτείνουν: Στις εύσωμες γυναίκες συνιστάται να επιλέξουν φόρεμα μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω, όπου η γραμμή της μέσης θα μετατοπιστεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Δώστε έμφαση στο στήθος και οπτικά επιμηκύνει το λαιμό με V ντεκολτέ.

Παρανόηση: Ο συνδυασμός παραπάνω από 3 χρώματα είναι κακόγουστος

7

Στην πραγματικότητα: Ο κανόνας του «όχι παραπάνω από 3 χρώματα» επινοήθηκε για όσους συμμορφώνονται με τον ενδυματολογικό κώδικα και δεν θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Αν έχετε αίσθηση του στυλ και της αρμονίας, μπορείτε να συνδυάσετε με ασφάλεια πάνω από 3 χρώματα σε μια εμφάνιση.

Οι στυλίστες προτείνουν: Επιλέξτε τα στοιχεία που θα κυριαρχούν από ένα συγκεκριμένο χρώμα. Άλλα χρώματα θα πρέπει να είναι συμπληρωματικά ως προς το βασικό. Δώστε σημασία στους χρωματικούς συνδυασμούς.

Παρανόηση: Δεν μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια σε μια εμφάνιση

8

Στην πραγματικότητα: Αρκετά σχέδια σε μια εμφάνιση μπορούν να φαίνονται ταιριαστά, αλλά θα πρέπει να τονίζουν και συμπληρώνουν την εμφάνιση και όχι να αποσπούν την προσοχή.

Οι στυλίστες προτείνουν: Τα σχέδια θα πρέπει να έχουν κάτι κοινό, όπως το χρώμα. Ιδανικά συνδυάζονται μεταξύ τους σχέδια με το ίδιο μοτίβο, αλλά σε διαφορετικά μεγέθη.

Παρανόηση: Το ροζ χρώμα είναι κατάλληλο μόνο για παιδιά και νεαρά κορίτσια

9

Στην πραγματικότητα: Ανάλογα με το ύφος και το χρώμα μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Στην πραγματικότητα: Συνδυάστε το ροζ με άλλα χρώματα (λευκό, γκρι, μπεζ, μπλε, μοβ), λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του ρούχου. Οι γυναίκες άνω των 50 ετών θα πρέπει να προτιμούν τόνους του κοραλί.

Παρανόηση: Τα βολάν και τα διακοσμητικά στοιχεία παχαίνουν

10

Στην πραγματικότητα: Τα βολάν χαρίζουν μια ρομαντική και τρυφερή εικόνα. Ταυτόχρονα προσθέτουν οπτικά περιττά κιλά.

Στην πραγματικότητα: Η ασφαλέστερη επιλογή είναι τα βολάν στα μανίκια. Ταιριάζουν σε όλες και δείχνουν εντυπωσιακά. Αν δεν έχετε αναλογίες μοντέλου, αποφύγετε φορέματα που έχουν αποκλειστικά βολά ή διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, καθώς φαρδαίνουν οπτικά τη φιγούρα.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: