11 Αντικείμενα που αν Δοκιμάσετε Φέτος τον Αύγουστο θα Αλλάξουν τη Ζωή σας. Ειδικά τα ΝΕΑ Σουτιέν ΔΕΝ Υπάρχουν! - Fanpage

11 Αντικείμενα που αν Δοκιμάσετε Φέτος τον Αύγουστο θα Αλλάξουν τη Ζωή σας. Ειδικά τα ΝΕΑ Σουτιέν ΔΕΝ Υπάρχουν!

1. Η Chirpy Pets Dog and Cat Brush, μια μαγική βούρτσα για τις γάτες και τους σκύλους. Αυτή η συσκευή αφαιρεί μέχρι και το 90% του τριχώματος που πέφτει από τα κατοικίδια ζωάκια σας.

1

2. Η Insten Portable Misting Fan, μια φορητή συσκευή ανεμιστήρα που φορτίζεται με USB και σας κρατά δροσερούς όλο το καλοκαίρι.

2

3. Η Marvis Jasmin Mint Toothpaste, μια δροσερή οδοντόκρεμα με γιασεμί και μέντα.

3

4. Η Nostalgia Retro Pop-Up Hot Dog Toaster, μια ρετρό τοστιέρα για Hot Dog. Μηχάνημα που ετοιμάζει δύο «βρώμικα» στη στιγμή.

4

5. Το ThunderShirt, ένα ωραίο σακάκι για σκύλους που θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος του καλύτερού σας φίλου.

5

6. Το Zinus Memory Foam Green Tea Mattress, είναι ένα υψηλής ποιότητας στρώμα με πράσινο τσάι και «μνήμη», ικανό να επιστρέφει στην αρχική του μορφή.

6

7. Το Soylent είναι ένα ποτό αντικατάστασης γεύματος, για εκείνα τα πρωινά που δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε ένα σωστό πρωινό.

7

8. Τα Doggie Dailies, είναι συμπληρώματα διατροφής για το σκυλάκι σας.

8

9. Το Maybelline Super Stay Matte Ink Lip Color, ένα υπέροχο ματ κραγιόν, μακράς διαρκείας.

9

10. Το Daily Harvest, ένα a delivery kit που παραδίδει κατεψυγμένα, έτοιμα για ανάμιξη smoothies με φρούτα και λαχανικά που έρχονται στην πόρτα σας.

10

11. Η ThirdLove, μια εταιρία με σουτιέν άνετα σουτιέν που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, για την τέλεια εφαρμογή κάθε φορά.

11

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: