12 Υπέροχες Γιαγιάδες βάφουν τα Μαλλιά τους Χρωματιστά & Αποδεικνύουν ότι Ποτέ δεν είναι Αργά να Κάνεις αυτό που Γουστάρεις! - Fanpage

12 Υπέροχες Γιαγιάδες βάφουν τα Μαλλιά τους Χρωματιστά & Αποδεικνύουν ότι Ποτέ δεν είναι Αργά να Κάνεις αυτό που Γουστάρεις!

Πολλές φορές λέμε ότι κάποιος είναι πολύ μεγάλος για να κάνει κάτι όσον αφορά την μόδα ή την ομορφιά. Στην τελική, όμως, ποιος μπορεί να καθορίσει την εμφάνιση μας με βάση την ηλικία μας; Δεν υπάρχουν ηλικιακά όρια για την περιπέτεια ούτε και για ένα εντυπωσιακό στιλ.

Γι’αυτό και πάντα μας αρέσει όταν βλέπουμε μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας με ένα τολμηρό χρώμα στα μαλλιά. Το ότι μεγαλώνουμε δεν σημαίνει ότι το στιλ μας πρέπει να γίνεται αδιάφορο και βαρετό. Αντιθέτως, το ότι μεγαλώνουμε σημαίνει ότι έχουμε εμπειρία και αυτοπεποίθηση, άρα μπορούμε να δοκιμάσουμε ό,τι θέλουμε.

Δείτε παρακάτω 12 γυναίκες που τόλμησαν να γίνουν πανέμορφες βάφοντας τα μαλλιά τους με έντονα χρώματα, χωρίς να τους νοιάζει η ηλικία τους.

1. Η Helen Mirren με ροζ κοντά μαλλιά το 2013.

23

2. Η 76χρονη Beatrix Ost με βιολετί μαλλιά.

24

3. Αυτή η 82χρονη ξέρει ότι η ηλικία δεν καθορίζει το χρώμα των μαλλιών.

25

4. Αυτή η 57χρονη γιορτάζει την ηλικία της με τα νέα μπλε μαλλιά της και ένα σκούρο κραγιόν.

26

5. Αυτή η 88χρονη επέλεξε τα όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου για τα μαλλιά της για να ταιριάζουν με το πολύχρωμο στιλ της.

27

6. Αυτή η 55χρονη επέλεξε λιλά και ασημί αποχρώσεις για να τονίσει το στιλ της.

28

7. Η Eveline Hall, μια 71χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός από την Γερμανία, επέλεξε αυτό το τολμηρό φούξια.

29

8. Η Anna Piaggi, Ιταλίδα συγγραφέας μόδας, εκδότρια και στιλιστικό είδωλο, βάφει τις αφέλειες της μπλε από το 2012.

30

9. Η Dolores Forsythe δεν ήθελε να κρύψει τα γκρίζα μαλλιά της, γι’αυτό τα τόνισε με λίγο μπλε στις άκρες.

31

10. Η Vivienne Westwood έχει επιλέξει πολλά τολμηρά χρώματα για τα μαλλιά της κατά καιρούς. Το πορτοκαλί είναι από τα αγαπημένα μας.

32

11. Η 76χρονη σχεδιάστρια μόδας Zandra Rhodes είναι γνωστή για τα φούξια μαλλιά της, τα χρωματιστά φρύδια και το ιδιαίτερο στιλ της.

33

12. Η Victoria MacKenzie-Childs, καλλιτέχνης από την Νέα Υόρκη, κυκλοφορεί συχνά με τα χρωματιστά μαλλιά της. Και το καλύτερο; Ο άντρας της είναι ο κομμωτής της.

34

Ποια σας άρεσε περισσότερο;

Credit: diply.net

Αφήστε το σχόλιο σας: