14 Κλασικά λάθη που Κάνετε με το Ντύσιμό σας και σας Ασχημαίνουν. Δείτε πώς να δείχνετε ΠΑΝΤΑ όμορφες! - Fanpage

14 Κλασικά λάθη που Κάνετε με το Ντύσιμό σας και σας Ασχημαίνουν. Δείτε πώς να δείχνετε ΠΑΝΤΑ όμορφες!

Συγκεντρώσαμε 14 στυλιστικές συμβουλές, για το πως να αποφύγετε να προσθέσετε επιπλέον κιλά στη φιγούρα σας και να είστε πάντα κομψές.

 14. Κοντό φαρδύ παντελόνι

1

Τα φαρδιά και κοντά παντελόνια κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο εύσωμο, κάνοντας τα πόδια να φαίνονται πιο κοντά. Επιπλέον, η σιλουέτα φαίνεται τετράγωνη.

Προτιμήστε τα κάπρι εφαρμοστά παντελόνια με μήκος 7/8, που τονίζουν το μήκος των ποδιών.

Φορέματα που δεν κολακεύουν τη σιλουέτα

2

Φορέματα που δεν κολακεύουν σιλουέτα μοιάζουν σαν ένα τσουβάλι, που μπορούν να καταστρέψουν ακόμα και την πιο λεπτή σιλουέτα και οπτικά προσθέτουν όγκο στα πιο απρόσμενα σημεία.

Προτιμήστε φορέματα με ζώνη που τονίζουν τις όμορφες καμπύλες της γυναικείας μορφής.

12. Κοντά ρούχα

3

Τα μοντέρνα κοντά μπλουζάκια μπορεί δείχνουν τέλεια σε φωτογραφίες στο Instagram. Αλλά στην πραγματικότητα, συχνά αποκαλύπτουν σημεία του σώματος που είναι καλύτερο να τα κρύψετε. Λίγοι από εμάς μπορεί να καυχηθούν με τέλειους κοιλιακούς και να φορέσουν τέτοια ρούχα. Αγοράστε ρούχα που καλύπτουν το στομάχι, και αφήστε τα αποκαλυπτικά ρούχα για την παραλία.

11. παντελόνι με ρίγες

4

Το παντελόνι με ρίγες είναι ένα ριψοκίνδυνο ρούχο σε μια γκαρνταρόμπα. Συχνά οι γραμμές τεντώνονται στη λεκάνη και τους γλουτούς, δίνοντας την αίσθηση για ένα πιο φαρδύ σώμα.

Προτιμήστε παντελόνια χωρίς σαφές σχέδιο. Τα σχέδια τραβούν την προσοχή στις ατέλειες, ενώ ένα μονόχρωμο παντελόνι αποτελεί ασφαλή επιλογή.

10. Ρούχα με γυαλιστερή όψη

5

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος να φορέσετε μια μπλούζα με διακοσμητικές χάντρες ή πουλόβερ με στρασάκια. Αλλά μια μπλούζα όπως η παραπάνω τονίζει μόνο τις προβληματικές περιοχές.

Αν θέλετε να ξεχωρίζετε, επιλέξτε για παράδειγμα, μπλουζάκια με κάποιο σχέδιο ή χρώματα που σας ταιριάζουν. Έτσι, θα τονίσετε την προσωπικότητά σας και δεν θα προσθέσετε επιπλέον εκατοστά στη φιγούρα σας.

9. Το κοστούμι δεν είναι στο μέγεθός σας

6

Το κοστούμι πρέπει να ράβεται στα μέτρα σας, και δεν πρέπει να κρέμεται ή να σας σφίγγει, τονίζοντας συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Προτιμήστε κοστούμι μιας απόχρωση, έτσι ώστε να φαίνεται αρμονικά. Επίσης, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε την εμφάνιση με ψηλά τακούνια για να φαίνονται τα πόδια σας ψηλότερα.

8. Παντελόνι με μεγάλο print

7

Αποφύγετε μεγάλα σχέδια στο ύφασμα, διότι αυξάνει τον όγκο των ποδιών.

Επιλέξτε ένα μονόχρωμο παντελόνι με χρωματικές προσθήκες. Για παράδειγμα, ένα μαύρο σχέδιο στα πλάγια οπτικά κάνουν τα πόδια σας πιο αδύνατα.

7. Αντίθετα χρώματα

8

Τα αντίθετα χρώματα στα ρούχα διαχωρίζουν την εμφάνιση σε 2 ορθογώνια. Κατά την επιλογή των χρωμάτων, προσπαθήστε να τα ταιριάξτε μεταξύ τους. Αυτό θα βοηθήσει να κρύψετε τις ατέλειες και να τονίσετε τη φιγούρα σας, χωρίς να διαχωρίζετε άνω και κάτω κορμό.

6. Υπερμεγέθη ρούχα

9

Τεράστια T-shirts, πουλόβερ και μπουφάν δεν κολακεύουν καθόλου το γυναικείο σώμα. Δεν αξίζει να προσθέτετε επιπλέον κιλά στη φιγούρα σας, προτιμήστε ρούχα στο δικό σας μέγεθος.

5. Ξεβαμμένα τζιν

10

Τέτοια τζιν τονίζουν την περιοχή της λεκάνης, κάνοντας οπτικά να φαίνεται πιο φαρδιά από ό, τι πραγματικά είναι.
Προτιμήστε ένα ομοιόμορφο μπλε τζιν. Μπορείτε να επιλέξτε ξεβαμμένα τζιν σε ανοιχτόχρωμα μοντέλα.

4. Ρούχα με οριζόντιες ρίγες

11

Οι οριζόντιες ρίγες οπτικά δίνουν την εντύπωση των περιττών κιλών. Προτιμήστε γραμμές με αντιθέσεις που δίνουν έμφαση στα σωστά σημεία. Για παράδειγμα, μια μπλούζα με V λαιμόκοψη τονίζει το στήθος.

3. Μπλούζες με μεγάλα σχέδια

12

Τέτοια μεγάλα σχέδια προσθέτουν επιπλέον κιλά στην εμφάνιση. Επιπλέον, μερικές φορές το ύφασμα πέφτει, στρεβλώνοντας έτσι τις αναλογίες. Προτιμήστε μόνοχρωμες μπλούζες με κάποιο έντονο στοιχείο, για παράδειγμα, στο κολάρο.

2. Maxi Φούστα

13

Οι μακριές φούστες ταιριάζουν σε ψηλές και αδύνατες γυναίκες. Όμως σε γυναίκες πιο εύσωμες προσθέτουν οπτικά παραπάνω κιλά.

Προτιμήστε να φορέσετε με μια μακριά μπλούζα μια κοντή φούστα.

1. Άμορφη ζακέτα

14

Οι φαρδιές και μακριές πλεκτές ζακέτες οπτικά κονταίνει τα πόδια και προσθέτει κιλά. Επιλέξτε ζακέτες στο μέγεθος σας που να ταιριάζουν καλά στους ώμους.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: