6 τρόποι να δείχνετε στιλάτες χωρίς να επιβαρύνετε την υγεία σας - Fanpage

6 τρόποι να δείχνετε στιλάτες χωρίς να επιβαρύνετε την υγεία σας

Συχνά, όταν ακολουθούμε τη μόδα, ξεχνάμε την υγεία μας, και η φράση «η ομορφιά απαιτεί θυσίες» γίνεται κυριολεκτική.

Βρήκαμε τον τρόπο να έχουμε εκπληκτική εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα να διατηρούμε την υγεία μας.

Skinny jeans και κολάν

1

Τα skinny jeans και τα κολάν είναι επικίνδυνα για την υγεία των γυναικών. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ως αποτέλεσμα της συμπίεσης τους διαταράσσεται η λειτουργίας των νεύρων και των μυών και εμποδίζεται η κυκλοφορία του αίματος.

Αντικαταστήστε τα με: Προτιμήστε πιο ελεύθερα μοντέλα τζιν – όπως το δημοφιλές ίσιο τζιν ή το τζιν «boyfriend».

Βαριά μεγάλη τσάντα

2

Το γεγονός ότι η τσάντα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ της γυναίκας είναι γνωστό. Αν όμως τη γεμίζετε με πολλά βαριά πράγματα, κάνει πολύ κακό στη στάση του σώματος. Όταν μεταφέρετε στον ώμο μια βαριά τσάντα, η πίεση στο πίσω μέρος και τα πόδια διανέμεται ανομοιόμορφα. Αυτό αλλάζει την κανονική θέση του σώματος, η οποία προκαλεί πόνο στη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα.

Αντικαταστήστε τη με: Αν πρέπει να κουβαλάτε μαζί σας όλη ημέρα βιβλία ή κάτι βαρύ, καλύτερα να πάρετε ένα σακίδιο, που πλέον είναι και στη μόδα.

Ψηλά τακούνια

3

Ενώ περπατάτε σε ψηλά τακούνια το βάρος μετατοπίζεται προς το μπροστινό τμήμα του πέλματος. Σε αυτή την περίπτωση, μια γυναίκα επιβαρύνει σοβαρά τη μέση της. Όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά την υγεία όχι μόνο των ποδιών, αλλά και της σπονδυλικής στήλης.

Αντικαταστήστε τα με: Καθημερινά επιλέξτε σανδάλια και παπούτσια με τακούνι περίπου 2-3 εκατοστά. Αλλά οι γόβες είναι καλύτερο να τις προορίζετε για ειδικές περιπτώσεις.

Ίσια φούστα

4

Ίσως το πιο θηλυκό ρούχο, επίσης πολύ δεν είναι ασφαλές. Οι γιατροί συμβουλεύουν ότι οι σφιχτές φούστες εμποδίζουν την κίνηση. Αυτό αλλάζει το βάδισμα και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους μυς και ακόμη και μια κήλη δίσκου.

Αντικαταστήστε τη με: Δοκιμάστε μια φαρδιά φούστα. Μη διστάσετε να συνδυάσετε ακόμη και με σακάκια και αυστηρά πουκάμισα.

Βαριά κοσμήματα

5

Τα βαριά σκουλαρίκια τεντώνουν το λοβό του αυτιού, και ένα τεράστιο ή σφικτό περιδέραιο δημιουργεί ένταση στο λαιμό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο στους ώμους και πονοκεφάλους.

Αντικαταστήστε τα με: Για να είστε στη μόδα και να μην βλάψετε την υγεία, επιλέξτε σκουλαρίκια και κολιέ κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά, τα οποία φαίνονται οπτικά ογκώδη.

Βλεφαρίδες

6

Η τάση του σύγχρονου μακιγιάζ είναι οι εξτένσιον βλεφαρίδες, που μεγαλώνουν τα μάτια. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι «ξένες» βλεφαρίδες είναι επιβλαβείς για τα μάτια: αποδεικνύεται, το σύνηθες μήκος των βλεφαρίδων προστατεύουν απόλυτα τα μάτια μας, αλλά οι αφύσικα μακριές επικεντρώνουν τον αέρα κοντά στα μάτια, γεγονός που τις καθιστά πιο ευάλωτες στην ξηρότητα και τη σκόνη. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία εφαρμογής, στο μάτι μπορεί να εισχωρήσει κόλλα και να προκαλέσει βλάβη του κερατοειδούς.

Αντικαταστήστε τις με: Προτιμήστε μάσκαρα που προσδίδει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: