7 Μυστικά και Κόλπα για να δείχνετε Ψηλές και Αδύνατες που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν! - Fanpage

7 Μυστικά και Κόλπα για να δείχνετε Ψηλές και Αδύνατες που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν!

Η μικροκαμωμένη σιλουέτα έχει τα πλεονεκτήματα της. Για παράδειγμα, πάντα δείχνετε μικρότερη από ό,τι είστε. Αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα: πρέπει να επιλέγετε προσεκτικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, γιατί ένας κακός συνδυασμός μπορεί να σας κάνει να δείχνετε πιο κοντή.

Ζητήσαμε τις συμβουλές από κορυφαίους στιλίστες για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις τους.

Μπλούζες και φούστες

23

Για εντυπωσιακές εμφανίσεις, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να διατηρείτε τις σωστές αναλογίες. Η επιλογή ρούχων παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Φορώντας ένα χαλαρό μπλουζάκι, «κόβετε» την σιλουέτα σας στη μέση, κάνοντας τον κορμό να δείχνει πιο ογκώδης και μακρύς, ενώ «κονταίνετε» τα πόδια.

Είναι καλύτερο να φοράτε το μπλουζάκι μέσα από την φούστα, αφού έτσι τονίζετε τη μέση, «μακραίνετε» τα πόδια και γενικά κάνετε το σώμα σας να δείχνει λεπτότερο. Μια άλλη επιλογή είναι να φορέσετε cropped top με φούστα.

Ζώνες και παπούτσια

24

Αν σας αρέσουν τα παπούτσια ή τα πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο, βεβαιωθείτε ότι το λουράκι ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος σας. Στα παπούτσια οι αντιθέσεις στα χρώματα και τα ογκώδη λουράκια μπορεί να κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν πιο κοντά. Αποφύγετε επίσης και τις φαρδιές ζώνες.

Η φωτογραφία στα αριστερά δείχνει πώς μια ζώνη δημιουργεί μια ορατή οριζόντια γραμμή, κάνοντας έτσι τον κορμό να δείχνει πιο φαρδύς, ενώ οι κάθετες γραμμές (ένα φόρεμα χωρίς ζώνη, πιο ανοιχτόχρωμα παπούτσια) θα σας κάνουν ορατά πιο ψηλές και αδύνατες.

Τζάκετ και σακάκια

25

Οι μικρόσωμες κοπέλες δεν πρέπει να φοράνε ογκώδη ή μακριά τζάκετ, ταγέρ ή σακάκια – κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο κοντά και την σιλουέτα θολή και δυσκίνητη. Σας συμβουλεύουμε να επιλέγετε τζάκετ και σακάκια με μικρό όγκο, cropped ή μέχρι τη μέση.
Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε και την επιλογή τσάντας.

Η καλύτερη επιλογή είναι μια τσάντα που δεν ξεπερνά τα 25-27 εκατοστά. Οι τσάντες τύπου shopper πιθανόν να σας κάνουν να δείχνετε πιο δυσκίνητη. Αν σας αρέσουν τα σακίδια, θα πρέπει να είναι πιο μικρά και να έχουν καθαρά γεωμετρικά σχέδια.

Ζακέτες

26

Οι μακριές ζακέτες είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ύψος χωρίς να φοράτε ψηλά παπούτσια. Δημιουργούν μια κάθετη γραμμή η οποία βελτιώνει την σιλουέτα σας. Φυσικά, δεν πρέπει να είναι πολύ ογκώδεις ή να έχουν μεγάλες λεπτομέρειες, όπως μεγάλες τσέπες.

Φορέματα

27

Τα ογκώδη φορέματα δείχνουν καλύτερα στις ψηλές κοπέλες. Στις πιο μικρόσωμες δείχνουν λες και πιέζουν το σώμα προς το έδαφος, κονταίνοντας το, συγκεκριμένα στα πόδια. Από την άλλη, τα μεσάτα φορέματα ταιριάζουν στις μικρόσωμες γυναίκες, δημιουργώντας σωστές αναλογίες και «τραβώντας» την σιλουέτα προς τα πάνω.

Αντιθέσεις και μονοχρωμίες

28

Οι αντιθέσεις στα χρώματα, όπως ένα ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι και ένα σκούρο παντελόνι, χωρίζουν την σιλουέτα στη μέση, δημιουργώντας μια οριζόντια γραμμή που τονίζει την έλλειψη ύψους. Σε αντίθεση, οι μονόχρωμοι συνδυασμοί μακραίνουν ορατά την σιλουέτα.

Επίσης, τα έντονα χρώματα δείχνουν πιο ογκώδη: στις παραπάνω φωτογραφίες το ίδιο φούτερ δείχνει πιο μεγάλο (αριστερά) σε διαφορετικό χρώμα.

Τζιν και μπλουζάκια

29

Ένα cropped top είναι τέλεια επιλογή για τις πιο μικρόσωμες γυναίκες. Συνδυάζοντας το με ψηλόμεσο τζιν μπορείτε να μακρύνετε πολύ τα πόδια σας. Μια άλλη επιλογή είναι cropped top με φούστα. Δοκιμάστε το και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: