7 Μοδάτες αποχρώσεις του φθινοπώρου, που ΚΑΘΕ Γυναίκα αξίζει να συμπεριλάβει στην γκαρνταρόμπα της - Fanpage

7 Μοδάτες αποχρώσεις του φθινοπώρου, που ΚΑΘΕ Γυναίκα αξίζει να συμπεριλάβει στην γκαρνταρόμπα της

Φορέστε θαρραλέα αυτές τις αποχρώσεις αυτό το φθινόπωρο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας!

Σκούρο μπλε-πράσινο

1

Πολυτελή χρώματα που θα ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές fashionistas. Επιλέξτε βαριά υφάσματα για να τονίσετε το βάθος αυτού του χρώματος.

Ανοιχτό ροζ

2

Το απαλό ροζ χρώμα είναι η ενσάρκωση της θηλυκότητας. Συνδυάστε με λευκό, μπορντό, μαύρο ή ακόμα και σκούρο πράσινο. Επιλέγοντας ρούχα αυτού του χρώματος, θα τονίσετε την κομψότητα.

Αριστοκρατικό μπλε

3

Το πολυτελές σκούρο μπλε φαίνεται ιδιαίτερα όμορφο σε γούνα, δέρμα και σουέτ. Επιλέξτε ένα πανωφόρι σε αυτό το χρώμα και συνδυάστε με λευκό, πορτοκαλί και μαύρο.

Μπορντό

4

Αυτή η απόχρωση του μπορντό έχει πολλά ονόματα: διαφορετικά: μάρσαλα, του κόκκινου κρασιού, μπουργκουντί. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το χρώμα είναι ταιριάζει με όλα. Θα δείχνετε υπέροχη τόσο στο γραφείο και όσο και ένα ρομαντικό ραντεβού.

Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί

5

Ίσως δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το πορτοκάλι και όλες οι πολλές αποχρώσεις του είναι χρώμα must που θα επικρατήσει αυτή τη σεζόν. Συνδυάστε το πορτοκαλί με μαύρο, λευκό και κρεμ και θα είστε ακαταμάχητες αυτό το φθινόπωρο.

Μοβ

6

Το μοβ βαθμιαία εξασθενίζει στο παρασκήνιο της βιομηχανίας της μόδας φέτος. Ωστόσο, μην ξεχνάτε εντελώς αυτό το χρώμα – καλύτερα συνδυάστε το με άλλες μοντέρνες αποχρώσεις (για παράδειγμα, με σκούρο μπλε χρώμα) ή επιλέξτε μοβ αξεσουάρ (τσάντες, κασκόλ, καπέλα).

Μπλε ηλεκτρίκ

7

Οι αποχρώσεις του ηλεκτρίκ και του ουλτραμαρίν βρίσκονται στην κορυφή της μόδας αυτή τη σεζόν. Φωτεινές, έντονες αποχρώσεις προσελκύουν την προσοχή όλων. Είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη μια γυναίκα με παλτό τέτοιου χρώματος.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: