Δείτε ΠΩΣ να επιλέξετε το κατάλληλο Τζιν ανάλογα με τον Σωματότυπό σας. (Πλήρης Οδηγός) - Fanpage

Δείτε ΠΩΣ να επιλέξετε το κατάλληλο Τζιν ανάλογα με τον Σωματότυπό σας. (Πλήρης Οδηγός)

Το τζιν είναι βασικό κομμάτι στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Το θέμα είναι, τι πρέπει να κάνετε για να επιλέγετε πάντα εκείνο που σας ταιριάζει και σας κολακεύει.

Οι βασικοί τύποι σωματότυπων είναι οι εξής: ορθογώνιο, κύκλος, ανάποδο τρίγωνο, κλεψύδρα και τρίγωνο.

63

Τα skinny τζιν φοριούνται από κοπέλες με σωματότυπο ορθογώνιο, κλεψύδρα ή τρίγωνο. Τα κορίτσια που η σιλουέτα τους ανήκει στα σχήματα κύκλου ή ανάποδου τριγώνου, θα πρέπει να αποφεύγουν αυτόν τον τύπο τζιν. Τα skinny τζιν τονίζουν την περιφέρεια και επιμηκύνουν τα πόδια. Δίνουν έμφαση στη γραμμή του σώματος.

64

Τα κλασικά, σε ευθεία γραμμή τζιν, φοριούνται από κοπέλες όλων των σωματότυπων, εκτός από αυτές με ορθογώνιο σχήμα.
Αυτά τα τζιν κόβουν οπτικά τα περιττά κιλά και δεν τραβούν την προσοχή στην κοιλιά, τη μέση και την περιφέρεια. Δεν ενδείκνυνται για τις πολύ λεπτές κοπέλες.

65

Τα χαλαρά τζιν τύπου boyfriend, φοριούνται από κοπέλες με σχήματα κλεψύδρας, ανάποδου τριγώνου και ορθογωνίου. Πρέπει να αποφεύγονται από σώματα με σχήμα κύκλου και τριγώνου. Αυτά τα τζιν κρύβουν την στενή περιφέρεια και δίνουν έμφαση στη μέση. Κρύβουν τη γραμμή των ποδιών. Επίσης, κόβουν το ύψος.

66

Τα ψηλόμεσα τζιν πρέπει να αποφεύγονται από τις κοπέλες με σωματότυπο τριγώνου και ανάποδου τριγώνου.
Αναδεικνύουν τα πόδια και κρύβουν την κοιλιά.

67

Τα τζιν με μεσαίο καβάλο δεν ενδείκνυνται για κοπέλες με σώματα ανάποδου τριγώνου και ορθογωνίου. Κρύβουν τις ατέλειες της κοιλιάς, αλλά φαρδαίνουν τη μέση.

68

Τα χαμηλοκάβαλα τζιν, δεν είναι καλό να φοριούνται από κοπέλες με σώματα με σχήματα μήλου και τριγώνου. Τονίζουν τους κοιλιακούς και αναδεικνύουν τη μέση. Κονταίνουν όμως τα πόδια.

69

Τα skinny τζιν που έρχονται ως τον αστράγαλο, δεν ταιριάζουν σε γυναίκες μήλα και τρίγωνα. Τονίζουν τη μέση και κάνουν την περιφέρεια να δείχνει πιο στρογγυλεμένη. Οι γυναίκες με καμπύλες πρέπει να τα αποφεύγουν.

70

Τα skinny τζιν που έρχονται ως τον αστράγαλο και έρχονται σε ευθεία γραμμή στα πόδια, δεν πηγαίνουν στα κορίτσια με τριγωνικό σώμα. Κρύβουν τις καμπύλες, αλλά τα πολύ αδύνατα κορίτσια πρέπει να τα αποφεύγουν.

71

Τα τζιν με καμπάνα, δεν πρέπει να προτιμώνται από τις γυναίκες με τρίγωνο ή ορθογώνιο σωματότυπο. Κάνουν το στήθος και τους ώμους να δείχνουν μικρότερα, αλλά δεν πρέπει να φοριούνται από κοντές γυναίκες.

72

Τα τζιν πολύ φαρδιά στα πόδια, δεν πρέπει να προτιμώνται από τις γυναίκες με τρίγωνο ή ορθογώνιο σωματότυπο. Καλύπτουν την περιφέρεια, αδυνατίζοντάς την, ότι πρέπει για γυναίκες με καμπύλες. Κάνουν όμως τα πόδια, να φαίνονται πιο κοντά.

73

Τα τζιν με κλασικό μήκος, επιτρέπονται για κάθε σωματότυπο. Δίνουν στο σώμα τις σωστές αναλογίες.

74

Τα τζιν καμπάνα που ανοίγουν από το γόνατο και κάτω, δεν ενδείκνυνται για το σχήμα ορθογώνιο. Αναδεικνύουν τα πόδια και κρύβουν την περιφέρεια.

75

Τα κομμένα 7/8 τζιν, δεν ενδείκνυνται για το τριγωνικό και το κυκλικό σχήμα. Τονίζουν πολύ όμορφα τους αστραγάλους.

76

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: