Ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness Γιόρτασαν την 20η τους Επέτειο Γάμου - Fanpage

Ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness Γιόρτασαν την 20η τους Επέτειο Γάμου

Πήγαν στο St Barts για να γιορτάσουν την 20η τους επέτειο γάμου. Φαίνεται πως ο 47χρονος ηθοποιός και η 60χρονη σύζυγός του, είναι όσο ερωτευμένοι ήταν όταν παντρεύτηκαν το 1996. Κολύμπησαν μακρυά από την ακτή και πλατσούρισαν σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια!

3

4

Φαίνεται πως δεν τους ένοιαζε τίποτα, αρκεί που είχαν ο ένας τον άλλο. Καθώς τελείωναν το μπάνιο τους πήγαν μαζί προς την ακτή και χέρι-χέρι κατευθύνθηκαν προς την παραλία.

5

Φαίνεται από το σώμα του πως είναι λάτρης της γυμναστικής. Αν και για τη γυναίκα του δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Βέβαια είναι και οι δύο πολύ χαμογελαστοί και υπάρχει πολύ ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα.

Ο αφοσιωμένος σύζυγος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την γυναίκα του!

6

Μόλις βγήκαν στη ακτή, περπάτησαν προς τα πράγματά τους που είχαν αφήσει στις άδειες ξαπλώστρες. Η Deborra έριξε μια τελευταία ματιά στη θάλασσα πριν μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει με τον άντρα της.

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται για να γίνει η προβολή της καινούργιας του ταινίας ‘Eddie the Eagle’ στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Taron Egerton.

7

8

Ενώ ήταν στο λευκό χαλί στο Σίδνεϊ,  παραδέχτηκε πως σχεδίαζε ένα ταξίδι με τη γυναίκα του για να γιορτάσουν την επέτειό τους, μακρυά από όλους και όλα.

Οι δύο αστέρες του Hollywood έχουν δύο παιδιά τους Oscar και Ava και λένε πως είναι πραγματικά χαρούμενοι που γνώρισαν ο ένας τον άλλον και ζουν σε αυτόν τον ευτυχισμένο γάμο.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: