Μοντέλο μεγάλου μεγέθους δοκιμάζει μπικίνι για να δει ποιο της ταιριάζει. Αυτό που ανακάλυψε; Θα εξοργίσει ΟΛΕΣ τις γυναίκες! - Fanpage

Μοντέλο μεγάλου μεγέθους δοκιμάζει μπικίνι για να δει ποιο της ταιριάζει. Αυτό που ανακάλυψε; Θα εξοργίσει ΟΛΕΣ τις γυναίκες!

Αυτή είναι η Sonny Turner, ένα μοντέλο με βάση το Λονδίνο το οποίο ενημερώνει για την κόλαση που περνάνε οι γυναίκες μεγάλου μεγέθους, όταν θέλουν να αγοράσουν μπικίνι.

13

Πρόσφατα ξέσπασε στο Instagram για την προσωπική της εμπειρία και πραγματικά είπε πράγματα που εκφράζουν κάθε γυναίκα.

14

Η Sonny χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να δείξει πόσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε το σώμα μας. Μερικές εβδομάδες πιο πριν είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολο είναι να ποζάρει σωστά για τις φωτογραφίες, δημοσιεύοντας το παρακάτω κολάζ.

15

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχει τεράστια πίεση να δείχνουμε τέλειες όλη την ώρα, να έχουμε αδύνατη μέση, επίπεδο στομάχι, κενό ανάμεσα στα μπούτια, στητό στήθος. Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα.»

16

«Δείτε πώς έγινα από ωραία του Instagram σε “χοντρούλα” πολύ γρήγορα. Σε μισό δευτερόλεπτο μπορώ να έχω σώμα-κλεψύδρα, αλλά πρέπει να ρουφήξω το στομάχι μου, να κάτσω σε άβολη στάση και να γυρίσω την κάμερα ώστε η μέση μου να δείχνει πιο αδύνατη.»

17

Λέει ότι δεν ζητά πλέον συγγνώμη επειδή είναι εύσωμη, έχει στήθος, έχει τρίχες στο σώμα και στηρίζει την διαφορετικότητα. Επίσης, λέει ότι δεν την νοιάζει η γνώμη των ανδρών. Πες τα!

18

Θα μπορούσαμε όλες να μάθουμε κάτι από εκείνη. Είναι σίγουρα το είδος γυναίκας που όλες φιλοδοξούμε να γίνουμε, ειδικά επειδή δεν φοβάται να αποδεχτεί την διαφορετικότητα και να προκαλέσει τους επικριτές, όταν της λένε την άποψη τους (χωρίς να την ζητήσει).
Το πρόσφατο ξέσπασμα της ήταν θρυλικό.

19

«Τα δοκιμαστήρια μερικές φορές είναι τρομακτικά. Φοράω το μεγαλύτερο μέγεθος μπικίνι σε ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά. Τα δημοφιλή μαγαζιά δεν βγάζουν μπικίνι για τις γυναίκες με τον δικό μου σωματότυπο. Ούτε τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα. Κανείς δεν το καταλαβαίνει.» Έτσι έκανε μερικές φανταστικές προτάσεις στους σχεδιαστές μαγιό.

20

«Τα μεγάλα στήθη χρειάζονται μπανέλα για υποστήριξη. Χρειαζόμαστε μεγέθη μαγιό που να συμβαδίζουν με αυτά των σουτιέν και να ξεπερνάνε το DD. Χρειαζόμαστε μαγιό που δεν καλύπτουν μόνο τις θηλές μας.»

21

«Χρειαζόμαστε μαγιό που ενώνουν το στήθος και δεν δημιουργούν ένα τεράστιο κενό ανάμεσα τους. Χρειαζόμαστε τιράντες που δεν είναι τόσο σφιχτές που θα σπάσουν το λαιμό μας. Χρειαζόμαστε βρακάκια που δεν μπαίνουν μέσα όταν περπατάμε.»

22

«Χρειαζόμαστε τάνγκα που δεν εκθέτουν τα χείλη του αιδοίου μας. Χρειαζόμαστε ολόσωμα μαγιό που καλύπτουν τους γοφούς μας χωρίς να τα τραβάμε προς τα κάτω και να πονάει ο λαιμός μας.»

23

«Μας αξίζουν περισσότερες επιλογές για τον σωματότυπο μας και όχι μόνο μαύρα μαγιό με κιμονό. Ναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάποιες από εμάς θέλουν μαγιό τάνγκα, δεν χρειάζεται όλα να είναι ψηλόμεσα.»

24

«Πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε μοντέλα με ψεύτικο στήθος που δεν αντιπροσωπεύει πραγματικά πώς κάθεται το σουτιέν στο αληθινό στήθος.»

25

«Δεν είναι δίκαιο που δεν μπορούμε να φορέσουμε ένα ωραίο μαγιό, απλά και μόνο επειδή είμαστε φτιαγμένες διαφορετικά. Μας αζίξει να μπαίνουμε σε ένα μαγαζί και να πληρώνουμε 10 ευρώ για ένα ωραίο μπικίνι, χωρίς να ξοδεύουμε μια περιουσία και να χαλάμε την αυτοπεποίθηση μας.»

Το Instagram λατρεύει την ειλικρίνεια της!

‘Πραγματικά εκνευριστική εμπειρία. Είναι δύσκολο, είτε έχεις πολύ είτε λίγο στήθος. Και ποιος μπορεί να πει ποιο είναι το «σωστό» στήθος;’

‘Ελπίζουμε να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σύντομα. Έχουν γίνει πολλές απίθανες αλλαγές, επειδή κάποιος μίλησε ανοιχτά στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό αποτελεί πραγματικά έμπνευση.’

‘Τα μεγέθη έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και μικρότερα και υπάρχουν διαφορές όχι μόνο από μαγαζί σε μαγαζί, αλλά και από εποχή σε εποχή.’

‘Πώς γίνεται να έχουμε 2017 και να μην υπάρχουν ρούχα για όλους τους σωματότυπους; Το κίνημα της αποδοχής όλων των σωματότυπων δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά ακόμα κι αν ήταν, η ανάγκη για ρούχα που μας κάνουν σίγουρα δεν είναι.’

Ελπίζουμε τα ξεσπάσματα της να ταρακουνήσουν την βιομηχανία της μόδας. Έχουμε περιέργεια να δούμε πώς θα αντιδράσουν. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να υπάρχουν ρούχα για όλους τους σωματότυπους, γιατί ποτέ δεν ήμασταν όλοι ίδιοι και ποτέ δεν πρόκειται να είμαστε.

26

Οι γυναίκες όλου του κόσμου στηρίζουν την Sonny!

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: