Τα skinny τζιν είναι πασέ -Τα νέα παντελόνια που χωρίζουν τα οπίσθια είναι μόδα [εικόνες] - Fanpage

Τα skinny τζιν είναι πασέ -Τα νέα παντελόνια που χωρίζουν τα οπίσθια είναι μόδα [εικόνες]

Το skinny τζιν τα τελευταία χρόνια έχει δει την κυριαρχία του να… καταρρέει.

Αυτή η τελευταία τάση που επιβάλει λίγο την επιστροφή στο παρελθόν και τη vintage αισθητική επανέφερε ξανά στη μόδα τα πιο φαρδιά τζιν. Οχι τα boyfriend αλλά αυτά της… μαμάς. Τώρα η Levi’s με ένα τζιν που υπόσχεται ότι δημιουργεί στις γυναίκες τα τέλεια οπίσθια επιχειρεί να βάλει μια για πάντα τα skinny τζιν.

Πρόκειται για το Wedgie Fit παντελόνι. Με αυτό το τζιν η γνωστή αμερικανική φίρμα επιχειρεί να αλλάξει τη μόδα των τελευταίων δεκαετιών που επέβαλε το εξής: Τα τζιν παντελόνια να κάνουν τα οπίσθια να φαίνονται ενιαία. Η Levis, τώρα, με αυτό το νέο παντελόνι της στοχεύει στο ακριβώς αντίθετο: Να διαχωρίζει τα οπίσθια. Εξού και το wedgie μια λέξη με την οποία οι Αμερικάνοι περιγράφουν ακριβώς αυτό: Το διαχωρισμό των οπισθίων μέσω ενός ρούχου.

Και αν σας φαίνεται κάπως περίεργη σαν μόδα, είναι απλά λόγω του πρώτου… σοκ της αλλαγής. Ειδικοί της μόδας εκτιμούν ότι η τάση αυτή θα επικρατήσει. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα πρώτα δείγματα. Η Κάιλι Τζένερ, για παράδειγμα, το φόρεσε, επιστράτευσε όλο της το σεξ απίλ και με τις καμπύλες της τονισμένες όσο δεν πάει άλλο, φωτογραφήθηκε στον καθρέφτη της και πόσταρε την εικόνα στο Instagram. Ακολούθησε πανζουρλισμός.

Και αν δεν σας πείθει η Κάιλι Τζένερ να σας πούμε ότι και «κοινές θνητές» την ίδια άποψη έχουν πάνω κάτω για το νέο τζιν της Levi’s. Συντάκτρια του περιοδικού Glamour, που δοκίμασε, πάντως, το νέο τζιν της θρυλικής αμερικανικής εταιρείας ρούχων μιλά για ένα παντελόνι που όντως, κάνει το γυναικείο σώμα να φαίνεται εντελώς διαφορετικό. «Η κλίση των πίσω τσεπών προς τα μέσα και το γεγονός ότι είναι τοποθετημένες η μια μακριά από την άλλη, δίνουν στα οπίσθια μια στρογγυλότητα και κάπως, τα ανορθώνουν», γράφει.

Τα πλεονεκτήματα του Wedgie

«To Wedgie έχει… vintage διάθεση και ενσωματωμένη την κληρονομιά του θρυλικού 505, την κλασσική, ίσια γραμμή του τζιν ’60s. Οι πίσω τσέπες του έχουν ελαφρά κλίση προς τα μέσα με στόχο να δώσουν στις γυναίκες τα τέλεια στρογγυλά οπίσθια που τα vintage Levi’s πετυχαίνουν τόσο καλά», αναφέρει στο δελτίο τύπου για το Wedgie η ίδια η Levi’s, υποσχόμενη δηλαδή, τα τέλεια οπίσθια. «Το Wedgie εμπνεύστηκε από το τον τρόπο που τα σημερινά κορίτσια φορούσαν τα vintage Levi’s. Οπως το 501 CT εμπνεύστηκε από τα κορίτσια που φορούσαν το 501 λίγο πιο… ξεχειλωμένο, το Wedgie εμπνεύστηκε από τα κορίτσια που στένεψαν τα vintage 505 και το έκαναν τόσο στενό ώστε να τους εφαρμόζει πλήρως στη μέση και να αφήνει ένα κενό στα μπούτια και κάτω. Εξού και το θρασύτατο όνομα. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ουσιαστικά vintage 505 είναι το ότι κάνει επίπεδη την κοιλιά και είναι χαλαρό προς τα πίσω για να αναδεικνύει τέλεια τα γυναικεία οπίσθια» τόνισε μιλώντας στο Mashable ο αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Levi’s Τζόναθαν Τσανγκ.

Πηγή; iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: