Αυτό το Αυτοσυντηρούμενο Νησί μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις $8,5 εκατομμύρια! - Fanpage

Αυτό το Αυτοσυντηρούμενο Νησί μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις $8,5 εκατομμύρια!

Μήπως σας περισσεύουν μερικά χρήματα και θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας νησί, όπως ο Johnny Depp και ο Leonardo Di Caprio; Τότε πρέπει να δείτε αυτόν τον παράδεισο των 5,5 στρεμμάτων στο Florida Keys, το αυτοσυντηρούμενο νησί στο οποίο μπορείτε να ζήσετε σαν βασιλιάς.

Το νησί Easter Sister Rock Island βρίσκεται 400 μέτρα από την ακτή της πόλης Marathon στον Ατλαντικό και έχει μέγεθος πάνω από 465 τετραγωνικά μέτρα.

Το σπίτι είναι χτισμένο στο στιλ των σπιτιών στις Μπαχάμες και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, βρίσκεται πάνω σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο και η βεράντα του έχει έκταση περίπου 280 τετραγωνικά μέτρα.

3

4

5

6

Διαθέτει ακόμα ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και δωμάτιο διασκέδασης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τροφοδότηση του με ηλεκτρισμό, γιατί το σπίτι τροφοδοτείται με ηλιακή και αιολική ενέργεια.

Το νησί είναι προσβάσιμο μέσω θάλασσας αλλά και μέσω αέρος, αφού διαθέτει εξέδρα για βάρκες και ελικοδρόμιο.

7

8

Από το 2011 το νησί έχει διατεθεί αρκετές φορές προς πώληση. Αρχικά κόστιζε $12 εκατομμύρια, αλλά τώρα η τιμή του έχει πέσει στα $8,5 εκατομμύρια από τον περασμένο Δεκέμβριο που έγινε ξανά διαθέσιμο.

Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσετε, μπορείτε να το νοικιάσετε, για $1.000 τη βραδιά.
Σας ενδιαφέρει;

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο:

Πώς σας φαίνεται;

Credit: elitereaders.com

Αφήστε το σχόλιο σας: