Μία αεροσυνοδός αποκαλύπτει 10 μικρά μυστικά για τις αεροπορικές πτήσεις που οι επιβάτες δεν γνωρίζουν - Fanpage

Μία αεροσυνοδός αποκαλύπτει 10 μικρά μυστικά για τις αεροπορικές πτήσεις που οι επιβάτες δεν γνωρίζουν

Ακολουθούν 10 συμβουλές από αεροσυνοδούς, για το πώς να επιτύχετε τη μέγιστη άνεση σε οποιαδήποτε πτήση σας.

Μην ντρέπεστε να ζητάτε περισσότερο φαγητό.

1

Το φαγητό που διανέμεται στο αεροσκάφος, έχει μικρή διάρκεια ζωής από τότε που παραδίδεται. Οπότε, αν θέλετε να φάτε λίγο περισσότερο μην ντραπείτε να το ζητήσετε.

Ελέγξτε αν υπάρχει σωσίβιο στο κάθισμά σας πριν την απογείωση.

2

Υπάρχουν επιβάτες που κλέβουν τα σωσίβια από τα καθίσματα τους για αναμνηστικά. Ως εκ τούτου, για λόγους ασφαλείας, ελέγξτε τη θέση σας πριν από την πτήση.

Αν κατά λάθος καπνίσετε, χρησιμοποιήστε τα σταχτοδοχεία.

3

Παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται, υπάρχουν άνθρωποι που καπνίζουν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Είναι καλύτερα να βάλουν τα τσιγάρα τους στο τασάκι, παρά σε ένα χαρτί και μέσα σε δοχείο απορριμμάτων.

Προσπαθήστε να μην αποκοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

4

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες κάνουν μόνο ένα «επιφανειακό καθάρισμα» μετά την πτήση. Οι κουβέρτες και τα μαξιλάρια δεν πλένονται, απλώς αναδιπλώνονται. Οι δίσκοι των τροφίμων δεν πλένονται. Να είστε προσεκτικοί.

Να έχετε στο νου σας: η πόρτα της τουαλέτας μπορεί να ανοίξει και από έξω.

5

Οι υπάλληλοι πτήσης έχουν τα δικά τους κλειδιά σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης κλειδωθεί στην τουαλέτα. Επιπλέον, πολλά αεροσκάφη έχουν τον ίδιο μηχανισμό κλειδώματος θυρών εγκατεστημένο κάτω από το σήμα «Απαγορεύεται το κάπνισμα» στην πόρτα της τουαλέτας.

Να είστε ο τελευταίος που θα επιβιβαστεί.

6

Όταν όλοι οι επιβάτες καθίσουν στα καθίσματά τους, μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ποια καθίσματα είναι ελεύθερα. Και το γεγονός ότι η πόρτα έχει ήδη κλείσει πίσω σας και δεν υπάρχουν άλλοι επιβάτες, σας δίνει την ευκαιρία να καθίσετε σε οποιοδήποτε κενό κάθισμα στο αεροσκάφος.

Μην πίνετε υπερβολικό αλκοόλ.

7

Οι υπάλληλοι πτήσης προειδοποιούν ότι ένα ποτήρι στον ουρανό είναι ίσο με δύο ποτήρια στο έδαφος. Και αυτό ισχύει επειδή το υψόμετρο επηρεάζει το αίμα με τέτοιο τρόπο, ώστε το αλκοόλ κατά τη διάρκεια μιας πτήσης να σας επηρεάζει πολύ περισσότερο από ότι στο έδαφος.

Αποφεύγετε να κάθεστε στις εξωτερικές θέσεις.

8

Αν υπάρχουν επιβάτες με μωρά, θα προτιμήσουν τις εξωτερικές θέσεις για να τοποθετούν εκεί τον μεταφορέα του μωρού.
Πίνετε μόνο εμφιαλωμένο νερό.

9

Το πρόβλημα του βρώμικου νερού επί των αεροσκαφών, έχει τραβήξει την προσοχή σύμφωνα με μελέτη του Wall Street Journal το 2002: ο αριθμός των βακτηρίων σε δείγματα νερού από 14 από τις πιο δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες, ήταν εκατοντάδες φορές υψηλότερος από το καθιερωμένο πρότυπο.

Αποφύγετε το χειροκρότημα στο τέλος της πτήσης.

10

Σε ορισμένες χώρες, οι επιβάτες δίνουν ένθερμο χειροκρότημα στον πιλότο για την προσγείωση του αεροσκάφους ακριβώς πάνω από τον αεροδιάδρομο. Το πλήρωμα μπορεί να θεωρήσει αυτή τη χειρονομία προσβλητική. Η πτήση δεν είναι παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά τους.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: