Το Ξενοδοχείο Του Κεντέρη Στο Πάπιγκο Ψηφίστηκε Ως Το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο Στην Ευρώπη - Fanpage

Το Ξενοδοχείο Του Κεντέρη Στο Πάπιγκο Ψηφίστηκε Ως Το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο Στην Ευρώπη

Το Ξενοδοχείο Του Κεντέρη Στο Πάπιγκο Ψηφίστηκε Ως Το Καλύτερο Ξενοδοχείο Στην Ευρώπη

Κώστας Κεντέρης: Ο «γιος του ανέμου», ο Χρυσός Ολυμπιονικής μας, ο Κώστας Κεντέρης μετά τις αμέτρητες διακρίσεις ως αθλητής στίβου, κερδίζει μετάλλια και βραβεία και ως ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, το ξενοδοχείο του Κώστα Κεντέρη στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώριο ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη στα Παγκόσμια βραβεία World Luxury Hotel Awards.

 

 

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa πρεσβευτής του Ελληνικού Ορεινού Τουρισμού στα Παγκόσμια βραβεία World Luxury Hotel Awards 2018, ψηφίσθηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Σε μια φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη στις 10 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο AYANA Resort and Spa, στο Μπαλί της Ινδονησίας και καλύφθηκε από το κανάλι Ε news Asia, περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων και επέλεξαν τους νικητές.

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε και ψηφίσθηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Το βραβείο παρέλαβε η Έλσα Έξαρχου – Κεντέρη, σύζυγος του ολυμπιονίκη και hotel Manager του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa.

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa – Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο

Κτίσμα, που σήμερα θεωρείται από τους πιο luxury προορισμούς στην Ελλάδα. Ανήκε στην οικογένεια της γυναίκας του και ανακαινίστηκε το 2007 με χρήματα που επένδυσε από κοινού το ζευγάρι. Με πέτρες που έφτασαν από τα Ιωάννινα σμιλευμένες από έμπειρους τεχνίτες που ήρθαν αποκλειστικά από την Αλβανία και τη Ρουμανία.

Το «Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa» αποτελείται από τέσσερα κτίρια, παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο και διαθέτει 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα.

Η διακόσμηση είναι εντυπωσιακή, με πανάκριβες καμπυλωτές πλαστικές καρέκλες, γυάλινα τραπέζια, μπαμπού λεπτομέρειες που φέρουν τις υπογραφές των πιο γνωστών designers του εξωτερικού.

Αφήστε το σχόλιο σας: