Βυτίνα Αρκαδίας: Η «Μήλος του Χειμώνα» Σε Προσκαλεί Να Την Συναντήσεις - Fanpage

Βυτίνα Αρκαδίας: Η «Μήλος του Χειμώνα» Σε Προσκαλεί Να Την Συναντήσεις

Βυτίνα Αρκαδίας: Η «Μήλος του Χειμώνα» Σε Προσκαλεί Να Την Συναντήσεις

Βυτίνα Αρκαδίας: Αναζητάς έναν χειμωνιάτικο ρομαντικό προορισμό; Αναζητάς να συναντήσεις ένα υπερθέαμα της φύσης; Θέλεις έναν προορισμό να περάσεις λίγες ημέρες ήσυχα με το ταίρι σου ακούγοντας μόνο τιτιβίσματα πουλιών; Σας έχουμε την λύση! Η Μήλος μπορεί να αποτελεί τον απόλυτο ρομαντικό προορισμό για το καλοκαίρι αλλά η Βυτίνα Αρκαδίας είναι η «Μήλος του Χειμώνα». Ο απόλυτος ρομαντικός προορισμός τους χειμωνιάτικους μήνες.

Το καταλαβαίνεις πριν μπεις ακόμη στο χωριό. Στην είσοδο θα βρεθείς μπροστά σε ένα μοναδικό υπερθέαμα της φύσης.

Θα διασχίσεις ένα δρόμο σκεπασμένο από αρωματικά σφενδάμια και πλάτανους απολαμβάνοντας τη μουσική παράσταση των πουλιών, που τιτιβίζουν ασταμάτητα.

Οι ντόπιοι τον αποκαλούν “δρόμο της αγάπης” όχι μόνο για την ομορφιά του. Πολύ παλιά, οι νέοι του χωριού έκαναν το περίπατό τους σε αυτό το δρόμο πρωτογνωρίζοντας τους μελλοντικούς τους συζύγους και ανταλλάσσοντας ερωτικά βλέμματα και μηνύματα, σύμφωνα πάντα με τα αυστηρά ήθη της εποχής.

Μπαίνοντας στο χωριό οι όμορφες εκπλήξεις συνεχίζονται.

Όμορφα γραφικά καλντερίμια, πετρόχτιστα αρχοντικά, σπίτια με κήπους και ένα υπέροχο ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο!

Σημείο αναφοράς η κεντρική πλατεία με την εκκλησία του Άγιου Τρύφωνα ένα δημιούργημα Αρκαδικής αρχιτεκτονικής, χτισμένη με το περίφημο μαύρο μάρμαρο της περιοχής, το αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη που φιλοξενείται σ’ ένα ιστορικό κτίριο, το πετρόχτιστο «Ελληνικό Σχολείο».

Στο στολίδι του Μαίναλου θα χαλαρώσεις στα πανέμορφα πάρκα απολαμβάνοντας ρομαντικές στιγμές και θα νιώσεις ένα με τη φύση θαυμάζοντας τα τρεχούμενα νερά της περιοχής.

Όμορφη, δροσερή, γαλήνια, καταπράσινη και γραφική, πολιτισμένη και φιλόξενη, με τα ατμοσφαιρικά Καφέ και τα παραδοσιακά εστιατόρια, η Βυτίνα παραμένει η μεγάλη κυρία της τουριστικής ανάπτυξης του νομού Αρκαδίας.

Παρακολουθήστε το όμορφο βίντεο του Beautiful Greece

 

Αφήστε το σχόλιο σας: