Έγκυος η Ανθή Βούλγαρη: Οι πρώτες εικόνες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Ανθή Βούλγαρη σύμφωνα με δημοσίευμα που μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Δευτέρα 14/10.

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο οι συνεργάτες της σχολίασαν το ρεπορτάζ αφήνοντας ένα τεράστιο ερωτηματικό και δίνοντας βήμα στην παρουσιάστρια όταν θέλει να το ανακοινώσει εκείνη.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την εγκυμοσύνη

Όπως αποκάλυψαν, περί εγκυμοσύνης μετέφερε ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για την παρουσιάστρια, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ανθή Βούλγαρη ωστόσο, δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της με σκοπό να τα προστατεύσει.

«Εύχομαι να ισχύει γιατί είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της και θέλουν κάποια στιγμή να αποκτήσουν παιδάκι. Προφανώς για να μην το έχει επιβεβαιώσει, θα θέλει τον χρόνο της. Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον είναι σε ενδιαφέρουσα, αλλά είναι κάτι πολύ προσωπικό, οπότε θα το ανακοινώσει η ίδια», ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου.

Πληροφορίες του Youweekly.gr λοιπόν αναφέρουν πως όντως η Ανθή Βούλγαρη διανύει μια από τις όμορφες στιγμές της ζωής της!
Μάλιστα, στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, η παρουσιάστρια της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega έκρυψε την κοιλιά της με φαρδιά μπλούζα, όπως άλλωστε κάνει και στο πλατό, επιλέγοντας πιο over sized ρούχα.

Related posts

Τον επισκέφτηκε γνωστή τραγουδίστρια: Κυκλοφόρησε η μοναδική σημερινή φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή

Εκείνος με σαρίκι και εκείνη έτσι: Η εμφάνιση Μπισμπίκη – Βανδή στα Χανιά που προκάλεσε σούσουρο

Γυναίκα απαίτησε να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο γιατί ξέχασε το κινητό της – «Έχω εξουσία»