Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα της για να φτιάξει Πασχαλινά κουλουράκια με γεύση τσουρέκι που λατρεύουν τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την συνταγή για εύκολα πασχαλινά κουλουράκια.

Ποια είναι όμως η διαφορά στη συνταγή της παρουσιάστριας;

Όπως η ίδια είπε αυτή η συνταγή είναι για όλους εκείνους που θέλουν τη γεύση τσουρέκι αλλά επειδή τα τσουρέκια είναι μπελαλίδικα, έδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια της, τα οποία τα «τσακίζουν» τα παιδιά της!

Μπήκε λοιπόν στην υπέροχη κουζίνα της, συγκέντρωσε τα υλικά και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Για τη συνταγή της Ελένης Μενεγάκη θα χρειαστείτε:

βιτάμ
μαστίχα
ζάχαρη
μέλι
ξύσμα πορτοκάλι
αυγό
γάλα
αλεύρι

Related posts

Μάστορας: «Η Μαρινέλλα μου είπε κάτι για τον Καζαντζίδη που δεν ξέρω αν μπορώ να το μοιραστώ…»

«Όσκαρ στην Κοραλία Καράντη»: Ανατρίχιασε όλη η Ελλάδα με το συγκλονιστικό φινάλε του Famagusta – δείτε στο 1ο σχόλιο

Χανταμπάκης-Πηλιάκη: Επιστροφή στην Ελλάδα και στο σπίτι τους μετά από 4 μήνες στην Ισπανία