Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει αλλάξει εντελώς τη διατροφή της και έτσι έχει καταφέρει να χάσει τα περιττά κιλά που ήθελε.
Έχει προσαρμόσει τις αγαπημένες της γεύσεις σε συνταγές που τη βοηθούν να διατηρηθεί. Μια από αυτές και τα μπιφτέκια!
Αντελίνα Βαρθακούρη: Εντυπωσιακή συνταγή!
«Βάλτε σε ένα multi λίγη βρώμη (με το μάτι την βάζω). Προσθέτω στο multi με τη βρώμη λίγο γάλα. Οι ποσότητες έχουν να κάνουν με την ποσότητα του κιμά. Και τέλος βάζουμε μία ντομάτα και χτυπάμε για λίγο μέχρι να σπάσει η βρώμη, αλλά όχι να γίνει εντελώς χυλός.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Αν το ανακατέψω μ’ ένα κουταλάκι, από κάτω έχει κάτσει η βρώμη σε κομματάκια. Έχω πάρει άπαχο, μοσχαρίσιο κιμά και τον έχω ανακατέψει με τη βρώμη, το γάλα και την ντομάτα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Προσθέστε στον κιμά ένα αυγό, μουστάρδα, μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο για μισή με μία ώρα. Όσο ο κιμάς ξεκουράζεται στο ψυγείο, σε ένα κατσαρολάκι βάλτε λίγο νεράκι και τσιγαρίστε το κρεμμύδι χωρίς λάδι.
Μόνο νερό μέχρι να γυαλίσει, αφήστε το να κρυώσει. Όταν κρυώσει και το κρεμμύδι, προσθέστε το στον κιμά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει αφράτο το μείγμα Ψήστε τα μπιφτέκια στο μέγεθος που βλέπετε σε αντικολλητικό τηγάνι με καθόλου λάδι ή το ελάχιστο δυνατό και όταν έχουν πάρει χρώμα σβήστε με χυμό λεμονιού. Σε όλη αυτή τη διαδικασία γυρνάτε τα μπιφτέκια για να πάρουν χρώμα. Μόλις πιούν το λεμόνι, ενώ συνεχίζεται το ψήσιμο, προσθέστε λίγο νεράκι αναλόγως την ποσότητα των μπιφτεκιών. Περίπου το πάχος ενός με δύο δάχτυλα και περιμένετε να πιούν και το νεράκι», έγραψε.