Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος Γλύξμπουργκ χώρισαν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν για κρίση στον γάμο τους.
Μπορεί οι δυο τους να κυκλοφορούσαν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι, είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, όπως αποδείχτηκε.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και ενάμιση χρόνο, αλλά κρατούσαν κρυφή τη ζωή τους από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να δίνει κάποιος από τους δύο το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια.
Αυτή την περίοδο, ο Νικόλαος συνεχίζει να μένει στο σπίτι που έμεναν μαζί στο Καστρί, ενώ η Τατιάνα, εδώ και κάποιους μήνες, έχει μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπου κυκλοφορεί με τα πόδια πολύ συχνά.
Η ίδια δεν ήταν μαζί με τον Νικόλαο και την Άννα Μαρία, σε πρόσφατη επίσημη εμφάνισή τους, στην Αθήνα, κινώντας υποψίες, αλλά επειδή ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό, δικαιολογήθηκε η απουσία της.
Τα σενάρια χωρισμού είχαν κυκλοφορήσει και το 2019, αλλά τότε διαψεύστηκαν. Αυτή τη φορά, ο χωρισμός τους είναι οριστικός και δεν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης.
Μάλιστα, έχουν προχωρήσει τη ζωή τους και έχουν κάνει σχέσεις με άλλους ανθρώπους και μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Απογευματινή”, υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη ζωή του Νικολάου και “πρόκειται για γυναίκα που γνώρισε από κοινούς γνωστούς, με την οποία συνδέονται.
Αλλά και η Μπλάτνικ από την πλευρά της φέρεται να είχε δεσμό με επιχειρηματία που είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αυτή η σχέση έχει τελειώσει.
Στο μεταξύ, οι δυο τους είχαν ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και κυκλοφορούσαν σαν κανονικό ζευγάρι, μάλιστα στην τελευταία τους εμφάνιση στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Γουίνδσορ, ήταν πιασμένοι αγκαζέ.
Πως θα μοιραστεί η περιουσία των Τατιάνας Μπλάτνικ και Νικόλαου Γλύξμπουργκ
Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, υπογράμμισε τι προβλέπει ο νόμος στην Ελλάδα για το μοίρασμα της περιουσίας του ζευγαριού, μετά το τέλος του γάμου τους.
Όπως επεσήμανε: “Κατά τον ελληνικό νόμο, αρμόδια για την έκδοση του διαζυγίου είναι τα δικαστήρια της τελευταίας κατοικίας των συζύγων. Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η Ελλάδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποκτήματα ενός ζευγαριού μέσα στον γάμο, η σύζυγος δικαιούται το 1/3, αλλά είναι μαχητό τεκμήριο. Δηλαδή, μπορεί είτε να βγουν περισσότερα χρήματα είτε να επιδικάσουν τα δικαστήρια λιγότερα χρήματα.
Το 1/3 το θεωρεί ο νόμος από τη στιγμή του γάμου και μετά, δηλαδή εάν η σύζυγος, εν προκειμένω, συνέβαλε στην αύξηση της περιουσίας του συζύγου της και με ποιον τρόπο. Βγαίνουν αποφάσεις δικαστικές που λένε ότι επειδή ανέθρεψε τα παιδιά, ή επειδή τον στήριξε ηθικά ή επαγγελματικά, ή ήταν αφανώς στις επιχειρήσεις του, έχει συμμετοχή μεγαλύτερη ή μικρότερη από το κανονικό. Αυτό ζητάνε συνήθως στις αγωγές, αλλά το 1/3 το δίνει ο νόμος. Τα αποκτήματα κρίνονται από τον τόπο κατοικίας του εναγόμενου. Αν, δηλαδή, γίνει αγωγή της συζύγου κατά του συζύγου, τότε κρίνονται με βάση το ποια είναι η κατοικία του συζύγου, είναι αρμόδια τα αντίστοιχα δικαστήρια. Το προγαμιαίο συμβόλαιο, αν υπήρξε στο εν λόγω ζευγάρι, δεν ισχύει στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική”.