Δεν χρειάζεται να είναι είστε διάσημος σεφ για να μαγειρεύετε καλά. Ωστόσο, δεν είναι κακή ιδέα να μάθετε μερικά από τα κόλπα που αυτοί χρησιμοποιούν, για να κάνετε τη διαδικασία ευκολότερη και πολύ περισσότερο ευχάριστη.
Αν κι εσείς έχετε παρόμοια μυστικά να μοιραστείτε, μη διστάσετε να το κάνετε στα σχόλια που ακολουθούν!
Πως να κόβετε ντοματίνια:
Με ένα μαχαίρι πίτσας μπορείτε να τεμαχίσετε τα πάντα:
Καθαρίστε εύκολα ένα καλαμπόκι με ηλεκτρικό μαχαίρι:
Καλύψτε τις άκρες από τις μπανάνες με σελοφάν για να μην ωριμάσουν γρήγορα:
Τραγανό μπέικον στον φούρνο μικροκυμάτων:
Χρησιμοποιήστε ένα ποτήρι κρασιού αν δεν έχετε φόρμα για ζύμη:
Αν προτιμάτε τα αυγά σας σφιχτά, ψήστε τα στον φούρνο:
Φτιάξτε φαγώσιμα μπολ με μπαλόνια και λιωμένη σοκολάτα:
Ομελέτα στον φούρνο μικροκυμάτων, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα:
Tortillas στο γκριλ του φούρνου σας:
Το καλύτερο σάντουιτς με μπέικον:
Πιέστε τα μπιφτέκια σας στη μέση για να ψηθούν ομοιόμορφα:
Βάλτε ένα αυγό σε ένα ποτήρι με νερό. Αν βυθιστεί, είναι φρέσκο.
Αν έχουν πέσει τσόφλια στο αυγό σας, μπορείτε να τα απομακρύνετε εύκολα αρκεί να βρέξετε τα χέρια σας:
Μία ξύλινη κουτάλα πάνω από την κατσαρόλα, θα αποτρέψει τον αφρό από το να ξεχειλίσει:
Credits: Bright Side