Η Βλαχάκη θα πάθαινε της πλάκα της:Αγνώριστος σήμερα ο Πρύτανης που συνάντησε την “Λαίδη Πετούλα” στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η πιο αγαπημένη σειρά του 2000 που αγαπούσαν μικροί και μεγάλοι και ο κόσμος παρακολουθεί μέχρι και σήμερα μανιωδώς στις επαναλήψεις της σειράς. Σε ένα από τα πιο αστεία επεισόδια, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, ήταν προσκεκλημένος στο σπίτι του για να γνωρίσει τη διάσημη Λαίδη Πετούλα που θα ερχόταν στο Μαρούσι. Η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου) υποδύθηκε την Λαίδη και η βραδιά κατέληξε σε ένα μεγάλο φιάσκο με τον καθηγητή να γελοιοποιείται τόσο στον Πρύτανη όσο και στους συναδέλφους του.

Η συμμετοχή του Θάνου Σερμιέ στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Θυμάστε τον Βλαδίμηρο Φιλιππίδη, πρύτανη του Πανεπιστημίου, όπου ήταν επίκουρος καθηγητής βυζαντινολογίας ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός; Ο ίδιος σήμερα δεν είναι εντελώς διαφορετικός με την εποχή, όπου γυρίστηκε το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ κάνει και διαφορετική δουλειά, ικανοποιώντας την καλλιτεχνική του φύση.

Ο πρύτανης μας εμφανίζεται μονάχα σε ένα επεισόδιο, όταν ο Κατακουζηνός ήθελε να φέρει στο Μαρούσι τη… γνωστή Λαίδη Πετούλα Ράφινγκστοουν, με εκείνον να μην τον πιστεύει και στο τέλος να συνειδητοποιεί, ότι το ρόλο της εν λόγω γυναίκας έπαιζε η Βλαχάκη, ενώ είδε και τον καθηγητή να τον λούζει με betadin και οινόπνευμα.

Η σημερινή εικόνα και εργασία, η ζωή και η πορεία του Θάνου Σερμιέ

Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε είναι μια σημαντική προσωπικότητα της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου. Ο Θάνος Σερμιέ έχει σημιεώσει σπουδαία δράση ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, ερμηνευτής και συνθέτης, σε μια γεμάτη πορεία του έως σήμερα, που είναι 77 ετών, με τα τραγούδια του να είναι διαθέσιμα και στο Spotify. Η εικόνα του παραμένει αγέρωχη, 23 χρόνια μετά το ξεκίνημα της σειράς, σε αντίθεση με άλλη ηθοποιό της, ενώ έχει επικεντρωθεί στη μουσική, έχοντας εξαφανιστεί από μικρή και μεγάλη οθόνη, με τελευταία συμμετοχή το 2008 στην ταινία «Προς το παρόν».

Από το 1996 ίδρυσε, οργάνωσε και διευθύνει τη Χορωδία και Μαντολινάτα «Διονύσιος Λαυράγκας» του Δήμου Αθηνάιων. Από το 1998 σχηματίζει και διευθύνει τετράφωνη ανδρική χορωδία στον Αγ. Δημήτριο Ψυρρή. Ολοκληρώνει το 2001 συνθετικό έργο των ύμνων της θείας λειτουργίας στηριγμένο στο ύφος της Βυζαντινής και ανεπτυγμένο με μοντέρνα αρμονική τεχνοτροπία. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Μονωδών της ΕΛΣ. Είναι μέλος του Ελληνικού Τμήματος της Unesco.

Related posts

Μάστορας: «Η Μαρινέλλα μου είπε κάτι για τον Καζαντζίδη που δεν ξέρω αν μπορώ να το μοιραστώ…»

«Όσκαρ στην Κοραλία Καράντη»: Ανατρίχιασε όλη η Ελλάδα με το συγκλονιστικό φινάλε του Famagusta – δείτε στο 1ο σχόλιο

Χανταμπάκης-Πηλιάκη: Επιστροφή στην Ελλάδα και στο σπίτι τους μετά από 4 μήνες στην Ισπανία