Κουλουράκια, αυγά, τσουρέκια και πολύ φαγητό είναι ο απόλυτος ορισμός για το Πάσχα. Η Ελένη Μενεγάκη, μας αποκάλυψε την δική της συνταγή με τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό.
Η απίθανη συνταγή της, για το Πάσχα υπόσχεται να μας γλυκάνει και με το παραπάνω. Η Ελένη φτιάχνει Πασχαλινά κουλουράκια με γεύση τσουρέκι και δίνει άλλη διάσταση στα πασχαλινά γλυκά.
Αυτή την περίοδο οι νοικοκυρές ετοιμάζονται να φτιάξουν τα κλασικά παραδοσιακά κουλουράκια, και η Ελένη έχει τη συνταγή που θα πάει το αγαπημένο γλυκό, ένα βήμα πιο μπροστά.
Η συνταγή για τα κουλουράκια της Ελένης
Όπως η ίδια είπε αυτή η συνταγή είναι για όλους εκείνους που θέλουν τη γεύση τσουρέκι αλλά επειδή τα τσουρέκια είναι μπελαλίδικα, έδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια της, τα οποία λατρεύουν τα παιδιά της.
Η ίδια μπήκε στην υπέροχη κουζίνα της, συγκέντρωσε τα υλικά και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.
Υλικά
– βιτάμ
– μαστίχα
– ζάχαρη
– μέλι
– ξύσμα πορτοκάλι
– αυγό
– γάλα
– αλεύρι