Νέα Μεγάλη Φωτιά Τώρα στην Ελλάδα: Ηχεί το 112, Κινδυνεύουν σπίτια, Εκκενώνονται περιοχές – Τι έχει συμβεί

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Τριπόταμος του δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, από σήμερα, Παρασκευή, νωρίς το πρωί, ενώ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή Τυπάδες προς τον Νέο Μαρμαρά.

Ποιοι συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και ελιές, ενώ για την επιχείρηση κατάσβεσης κινητοποιήθηκαν 47 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ και 17 οχήματα, από αέρος ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Μαλλίνης, φανερά εκνευρισμένος, μιλώντας στην ΕΡΤ3, επεσήμανε ότι η φωτιά είναι μεγάλη και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και κατήγγειλε πως μετά από μιάμιση ώρα, δεν είχαν φανεί εναέρια μέσα.

Related posts

Τρισευτυχισμένη ξανά η Ελένη Τσολάκη λίγες μέρες μετά την γέννηση της κόρης της – Βγήκε και ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον αέρα του «ΣουΣου»

Απίστευτο αυτό που βρήκε μαθήτρια μέσα σε μπέργκερ της McDonald’s στο Χαλάνδρι

Ανδρέας Δρυμιώτης: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία oτι η Καρυστιανού καθοδηγείται από την Κωνσταντοπούλου