Η Μοναδική Ομορφιά των Ανθρώπων με ξεχωριστό ή σπάνιο Χρώμα Δέρματος, μέσα από 8 Χαρακτηριστικά παραδείγματα!

H άνοδος των social media καθιστά δυνατό να μαθαίνουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Οι παρακάτω 8 άνθρωποι έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των πρακτορείων μοντέλων χάρη στο μοναδικό χρώμα του δέρματος τους. Αποτελούν απόδειξη ότι το διαφορετικό είναι και όμορφο!

1. Winnie Harlow

Πάσχει από δερματική πάθηση που λέγεται λεύκη, που προκαλεί λευκές κηλίδες αποχρωματισμού. Αυτό δεν την εμπόδισε να τραβήξει την προσοχή της Tyra Bank και να συμμετάσχει στο δημοφιλές show America’s Next Top Model. Έλαβε την πέμπτη θέση στην 21η πρώτη σεζόν της εκπομπής.

2. Connie Chiu

Η Chiu γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ και μετακόμισε στη Σουηδία σε μικρή ηλικία. Είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας και έχει άλλα τρία αδέρφια. Είναι η μοναδική στην οικογένεια που γεννήθηκε με αλμπινισμό. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 24 ετών και καθιερώθηκε ως επιτυχημένη τραγουδίστρια της τζαζ.

3. Khoudia Diop

Η Diop είναι 19 ετών και έχει ήδη 200.000 ακόλουθους στο Instagram χάρη στη μοναδική απόχρωση της επιδερμίδας της. Ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ και ενθαρρύνει τους πάντες να αποδεχτούν τη μοναδικότητά τους.

4. Nikia Phoenix

Μοντέλο από τις ΗΠΑ που οι φακίδες καλύπτουν ολόκληρο το πρόσωπο και το σώμα της. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε στο όνειρό της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

5. Stephen Thompson

Ο Thompson ποτέ δεν σχεδίαζε να γίνει μοντέλο, αλλά τον πρόσεξε ένα φωτογράφος και η συνέχεια είναι γνωστή. Έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στο χώρο της μόδας.

6. Anastasia Zhidkova

Η Zhidkova έχει λάβει τον τίτλο της πιο όμορφης αλμπίνο γυναίκας στον κόσμο και έχει αλλάξει τον κόσμο της μόδας στη Ρωσία.

7. Ava Clarke

Η Clark γεννήθηκε Αφρικανοαμερικανίδα με αλμπινισμό, και η μοναδική της εμφάνιση της χάρισε επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ.

8. Lola Chuil

Η Chuil έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω από 464.000 ακόλουθους στο Instagram χάρη στο εξωτικό, σκούρο δέρμα της και τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Είναι φοιτήτρια στο Λος Άντζελες και μιλάει 8 γλώσσες.

Credit: WittyFeed

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία