Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι !

Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι

Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μοσχαρίσια κοιλιά.

Μοσχαρίσιο πόδι.

Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.

Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.

Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .

Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.

Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.

Η Συνταγή είναι από Andrea Thano – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στον καναπέ διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο – Ποιο είναι

Άβα Γαλανοπούλου: Τη ρώτησαν για τα κιλά που δεν πήρε στις γιορτές – Η απίθανη αντίδρασή της

Τέλος η Δανάη Μπάρκα – Έρχεται η ανατροπή της χρονιάς(