Τα πιο ζουμερά μπιφτέκια με πατάτες: Το μυστικό στο κιμά που τα κάνει καλύτερα και από της γιαγιάς

Θα είναι πιο γευστικά και από της γιαγιάς. «Παλιά μυστικά νέοι πράττουν». Με την ευκαιρία δείτε Αξέχαστη συνταγή: Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια και καρότα – «Θα τρέχουν τα σάλια»

Υλικά

500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
Λίγο Αλάτι
Λίγο Πιπέρι
Ρίγανη
Δυόσμος
Μαϊντανός
1 σκελίδα Σκόρδο
1 κουταλιά γεμάτη Μουστάρδα
Ελαιόλαδο
5 Πατάτες
Νερό
1 Κνορ
1 μεγάλο κρεμμύδι
Κουάκερ η ψωμί
Λεμόνι

Εκτέλεση

Πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, σκόρδο το κνορ το τρίβουμε και το βάζουμε, βάζουμε λίγο νερό στο ταψί με τις πατάτες και τα βάζουμε στον φούρνο.
Ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το κουάκερ η το ψωμί, αλατάκι, πιπεράκι, δυόσμο, μαϊντανό, σκόρδο, λάδι, και προσθέτουμε και λίγη μουστάρδα τα πλάθουμε στρογγυλές μπάλες.
Μόλις μαλακώσουν λίγο οι πατάτες μας βάζουμε λίγη μουστάρδα με λεμόνι και λάδι και ανακατεύουμε
Προσθέτουμε και τα μπιφτέκια μας και ψήνουμε πάνω κάτω μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν καλά οι πατάτες και να δούμε να έχουν ψηθεί και τα μπιφτέκια μας
Και καλή μας όρεξη!

Related posts

Απόλυτη καθήλωση: Χαρείτε κάθε δευτερόλεπτο από το trailer του Maestro – Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Η ατάκα του Ωνάση που άφηνε τις καλεσμένες του με το στόμα ανοιχτό

Σοφία Κουρτίδου: Έπεσε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε – Η φωτογραφία από το χτύπημα στο πόδι της