Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Αθηνά Οικονομάκου, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα και οι αναρτήσεις της στο Instagrma είναι συχνές, μοιράζοντας μαζί με το κοινό της πολλές φορές και προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.
Άγριο κράξιμο στην Οικονομάκου για τις ασταμάτητες διακοπές
Η τελευταία ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram προκάλεσε «κύμα» αρνητικών σχολίων. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε κάτω από την πανσέληνο, φορώντας μια εντυπωσιακή λευκή ενδυμασία, ενώ το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από τον Μπρούνο Τσερέλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)
Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Summer’s Cool του ΣΚΑΪ, ορισμένοι από τους ακολούθους της έσπευσαν να της εκφράσουν ότι δεν μπορούν να αντέξουν άλλο να βλέπουν τις φωτογραφίες από τις διακοπές της και οτι τους έχει κουράσει. Μερικά από τα σχόλια: «Όλο το καλοκαίρι διακοπάρες; Άλλοι ούτε τριήμερο δεν πάνε» «Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια όμως»
«ξε-ακολούθησε την για να μην βλέπεις»
Με τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα να σχολιάζει σχετικά : «Αν αισθάνεσαι ότι σε θίγουν οι διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου, ξε-ακολούθησε την για να μην βλέπεις. Κλείστε το ριμαδάκι και ακολουθήστε κάποιον που σας ικανοποιεί»
Είδηση σοκ στον κόσμο της γαστρονομίας!
Απεβίωσε ο διάσημος σεφ Michel Guérard, αφήνοντας πίσω του ένα κενό στη διεθνή γαστρονομική σκηνή. Ο θρυλικός σεφ, γνωστός για τα τρία αστέρια Michelin και εφευρέτης της γνωστής «κουζίνας αδυνατίσματος», πέθανε τη νύχτα από Κυριακή προς Δευτέρα σε ηλικία 91 ετών. Ο κόσμος της γαστρονομίας αποχαιρετά μία από τις πιο εμβληματικές και δημιουργικές προσωπικότητες του, κάποιον που είχε καταφέρει να δώσει νέα διάσταση στη γεύση και τη διατροφική τέχνη.
Η γαλλική εφημερίδα Le Point τον περιγράφει ως έναν «μαγειρικό ταραχοποιό», ο οποίος αν και ονειρευόταν να γίνει ιερέας, ηθοποιός ή γιατρός, κατέληξε να βρίσκει τον δρόμο του φορώντας την ποδιά του σεφ. Όπως συνήθιζε να λέει, η μαγειρική του τέχνη συνδύαζε τα δύο τελευταία από αυτά τα όνειρα, καθώς αισθανόταν πως βρισκόταν πάνω σε μια θεατρική σκηνή ενώ ταυτόχρονα φρόντιζε τους καλεσμένους του, προσφέροντάς τους όχι μόνο γεύσεις, αλλά και φροντίδα. «Βάζοντας την ποδιά του σεφ, μάζεψα τα δύο τελευταία. Είμαι σε μια θεατρική σκηνή και προσέχω τους καλεσμένους μου», φιλοσοφούσε.
Ο Guérard ξεκίνησε την καριέρα του ως ζαχαροπλάστης σε φημισμένα εστιατόρια του Παρισιού, όπως το Crillon και το Lido, πριν συνεχίσει τη μαγειρική του πορεία στα Lucas Carton, Maxim’s και Lapérouse. Μετά από αυτές τις πρώιμες εμπειρίες, ανέλαβε το δικό του εστιατόριο, το Pot-au-feu στο Asnières, από όπου άρχισε να αναδιαμορφώνει τη γαλλική κουζίνα.