Αυτό το Τρακάρισμα έχει Διχάσει ΟΛΟ το Διαδίκτυο. Εσείς ΠΟΙΟΣ από τους δύο πιστεύετε πως Φταίει; - Fanpage

Αυτό το Τρακάρισμα έχει Διχάσει ΟΛΟ το Διαδίκτυο. Εσείς ΠΟΙΟΣ από τους δύο πιστεύετε πως Φταίει;

Στις ΗΠΑ αγαπάνε υπερβολικά τα αυτοκίνητα. Παράγουν μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα, έχουν πολύ καλούς αυτοκινητόδρομους και όλοι οδηγούν τέλεια.

Ίσως το τελευταίο να είναι υπερβολή. Όπως όλοι ξέρουμε, ο κυρίαρχος κανόνας στους δρόμους είναι ότι εμείς είμαστε τέλειοι οδηγοί, αλλά όλοι οι άλλοι είναι χαζοί. Και για να σας αποδείξουμε αυτόν τον κανόνα, βρήκαμε ένα απίθανο βίντεο από έναν οδηγό φορτηγού από το Winsconsin, το οποίο δείχνει έναν οδηγό να κολλάει πίσω από το μπροστινό του αυτοκίνητο, το οποίο του κάνει κόλπα με τα φρένα. Θα πάθετε πλάκα με αυτό το βίντεο.

Στο βίντεο φαίνεται ένα SUV να κολλάει πίσω από έναν οδηγό στην αριστερή λωρίδα σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Winsconsin. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, ο οδηγός παίρνει την τρομάρα της ζωής του όταν το θύμα του ελέγχει τα φρένα. Το SUV χάνει τον έλεγχο και βγαίνει εκτός δρόμου και καταλήγει στο χαντάκι.

Φυσικά, το βίντεο έχει συγκεντρώσει πολλά σχόλια. Διαβάστε παρακάτω μερικά από αυτά:

«Πού νόμιζε ότι θα πάει ο τύπος; Στην άλλη λωρίδα όπου μπαίνουν αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο; Νομίζω ότι αυτό θα ήταν χαζή κίνηση, τι λες; Όσοι κολλάνε πίσω από αμάξια είναι απλά ηλίθιοι που νομίζουν ότι τους ανήκει ο δρόμος.» – Dertred 9178

«Δηλαδή νομίζετε ότι η απόπειρα για δολοφονία είναι αποδεκτή. Αν αυτό το αυτοκίνητο είχε γυρίσει ανάποδα και υπήρχαν παιδιά μέσα και πέθαινε κάποιος, νομίζετε ότι θα ήταν όλα εντάξει. Μπορείς πάντα να επιβραδύνεις και να σταματήσεις να πατάς γκάζι. Αλλά το να αφήνεις το σκηνικό ενός ατυχήματος είναι λάθος.» – Dahlsrider

Credit: Awm

Αφήστε το σχόλιο σας: