Το Νέο Υπερπολυτελές SUV της Mercedes, έχει κάνει τον Κόσμο να Παραμιλά. Δείτε ΠΟΣΟ Κοστίζει και θα σας Πέσουν τα Μαλλιά! - Fanpage

Το Νέο Υπερπολυτελές SUV της Mercedes, έχει κάνει τον Κόσμο να Παραμιλά. Δείτε ΠΟΣΟ Κοστίζει και θα σας Πέσουν τα Μαλλιά!

H Mercedes-Benz συνδύασε την πολυτέλεια με το απόλυτο SUV. Η γερμανική εταιρία αποκάλυψε το νέο Maybach με αναδιπλούμενη οροφή και μηχανή V12, μαζί με υψηλής τεχνολογίας ανέσεις, όπως θερμαινόμενες θήκες για ποτήρια και αναδιπλούμενα τραπεζάκια στην μεσαία κονσόλα.

Το νέο Mercedes-Maybach G-Class 650 αποκαλύφθηκε στην Γενεύη και θεωρείται το πολυτελέστερο SUV της αγοράς με τιμή 500.000 δολάρια – θα φτιαχτούν μόνο 99 μοντέλα.

43

«Το 2015 κάναμε το λογικό βήμα να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην πολυτελή σειρά με τα Mercedes Maybach», είπε ο Dr Jens Thiemer, επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρίας. «Από τότε έχουν δημιουργηθεί πάνω από 15.000 Mercedes-Maybachs. Επομένως, ένα στα δέκα οχήματα που πουλάει το τμήμα S Class είναι Mercedes-Maybach.

Με το Mercedes-Maybach G Class Landaulet επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο της Mercedes-Maybach ώστε να περιλαμβάνει το πιο εμβληματικό και υψηλού κύρους off-road όχημα.»

Το νέο SUV διαθέτει μηχανή V12 και στιλ landaulet – έχει ακόμη και αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή. Έχει μήκος 5,3 μέτρα και μεταξόνιο 3,4 μέτρων, ενώ σε ύψος φτάνει τα 2,2 μέτρα. Οι επιβαίνοντες θα μπορούν να ανοίξουν την οροφή και να απολαύσουν την θέα του ουρανού πατώντας απλά ένα κουμπί.

Επίσης, διαθέτει ένα γυάλινο διαχωριστικό ανάμεσα στα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα το οποίο ανεβαίνει με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ μπορεί να γίνει από διαφανές αδιαφανές. Στη κεντρική κονσόλα υπάρχουν αναδιπλούμενα τραπέζια και θερμαινόμενες βάσεις για ποτήρια.

44

45

Το όχημα διαθέτει υψηλής ευκρίνειας οθόνες 10 ιντσών για τον έλεγχο του κλιματισμού. Ο Gunner Guethenke, επικεφαλής των SUV για την Mercedes, είπε ότι το αυτοκίνητο αυτό ικανοποιεί τις πιο υψηλές απαιτήσεις για πολυτέλεια, ενώ παράλληλα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός off-road G-Class οχήματος.

Παρ’όλο που το εσωτερικό του είναι σχεδιασμένο για να παρέχει πολυτέλεια, το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε όλα τα εδάφη.

46

47

Χάρη στους άξονες του, μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα πιο ακραία εμπόδια, ενώ το ύψος του του επιτρέπει να διασχίσει και το πιο σκληρό έδαφος. To Mercedes-Maybach G-Class 650 διαθέτει επίσης τα ίδια 100% διαφορικά κλειδώματα με τα υπόλοιπα οχήματα της οικογένειας του, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ το όχημα κινείται.

48

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας 4WD κάνει το G 650 Landaulet να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα 4×4, σύμφωνα με την Mercedes. Η μηχανή Mercedes-AMG V12 biturbo χαρίζει υψηλή άνεση στην οδήγηση. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τον Σεπτέμβρη.

49

50

Η G-Class υπάρχει από το 1979 και το όνομα Maybach από το ξεκίνημα της εταιρίας. «Σημαίνει υψηλή άνεση με παράδοση σε συνδυασμό με υψηλή τεχνολογία. Και η ιστορία συνεχίζεται», είπε ο Dr Thiemer.

51

Πώς σας φαίνεται;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: