Το ομορφότερο αυτοκίνητο είναι η Alfa Romeo Giulia - Fanpage

Το ομορφότερο αυτοκίνητο είναι η Alfa Romeo Giulia

Αρμονικές διαστάσεις, εκλεπτυσμένο στυλ, υψηλής ποιότητας υλικά και πινελιές από αλουμίνιο, ξύλο και δέρμα

Η Alfa Romeo Giulia ανακηρύχθηκε «Το Ομορφότερο Αυτοκίνητο» από τους αναγνώστες των «Auto Bild» και «Bild am Sonntag» και μια ειδική κριτική επιτροπή, με σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους της.

Αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί στη συλλογή των τίτλων που έχει κατακτήσει το ιταλικό σπορ αυτοκίνητο.

Η νέα Giulia βραβεύτηκε ως «Το Ομορφότερο Αυτοκίνητο» στον διαγωνισμό «Das Goldene Lenkrad» (Golden Steering Wheel). Είναι η πρώτη φορά που η Giulia λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο προστίθεται στην λίστα των διεθνών βραβείων που έχουν απονεμηθεί στο σπορ μοντέλο της A. R.

1

Το αυτοκίνητο ψηφίστηκε από τους αναγνώστες των «Auto Bild» και «Bild am Sonntag» και μια κριτική επιτροπή 29 ειδικών από τον χώρο της αυτοκίνησης. Στην επιτροπή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αγώνων rally, Walter Röhrl και Sébastien Ogier, ο πρωταθλητής αγώνων DTM Mattias Ekström και ο σχεδιαστής Andrea Zagato.

Σχεδιασμένη από το Alfa Romeo Style Centre, η Giulia αποτελεί τη νέα έκφραση της ιταλικής παράδοσης που συνδυάζει αρμονικές διαστάσεις, εκλεπτυσμένο στυλ, υψηλής ποιότητας υλικά και πινελιές από αλουμίνιο, ξύλο και δέρμα.

2

Παράλληλα διακοσμείται από εμβληματικά στοιχεία που προέρχονται από την 100χρονη και πλέον ιστορία της μάρκας, το σημαντικότερο εκ των οποίων είναι η χαρακτηριστική τριγωνική γρίλια που αποτελεί ίσως ένα από τα διασημότερα σύμβολα του Alfa Romeo design.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: