Χάσατε τα Κλειδιά του Αυτοκινήτου σας; Δείτε ΠΩΣ να το ξεκλειδώσετε σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα! (Βίντεο) - Fanpage

Χάσατε τα Κλειδιά του Αυτοκινήτου σας; Δείτε ΠΩΣ να το ξεκλειδώσετε σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα! (Βίντεο)

Πολλοί από εμάς έχουν κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητο σε κάποια φάση. Αλλά αν δεν σας έχει συμβεί ποτέ, μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Για να ανακουφίσουμε τον πανικό σας σε τέτοια περίπτωση, σας παρουσιάζουμε τι πρέπει να κάνετε στο βίντεο. Βοηθά να έχετε πάντα μαζί σας κορδόνια παπουτσιών ή σκοινί.

Αρχικά, χρειάζεστε σκοινί. Αν δεν έχετε σκοινί πρόχειρο, ένα λεπτό κορδόνι παπουτσιών αρκεί. Δείτε στο βίντεο πώς να κάνετε τον σωστό κόμπο ώστε να μπορέσετε να μπείτε στο αυτοκίνητο σας. Μπορεί να χρειαστεί να το δοκιμάσετε μερικές φορές μέχρι να βγει τέλειο.

Η άκρη του κόμπου θα πρέπει να έχει μια μικρή θηλιά περίπου όσο ο δείκτης σας. Μόλις δέσετε το κορδόνι σωστά, περάστε το μέσα από τα πλαϊνά της πόρτας του οδηγού. Συνήθως υπάρχει ένα σημείο στην γωνία που σας θα επιτρέψει να περάσετε το σκοινί.

Όταν περάσετε το σκοινί, χρησιμοποιήστε και τα δύο χέρια για να το μετακινήσετε, κατεβάζοντας το σιγά σιγά προς τα κάτω, κοντά στην κλειδαριά. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, γιατί η θηλιά πρέπει να πηγαίνει προς την ασφάλεια.

Στην συνέχεια, στοχεύστε καλά και περάστε την θηλιά στην ασφάλεια. Μόλις την περάσετε, τραβήξτε τις άκρες του σκοινιού ώστε να σφίξει η θηλιά. Όταν νιώσετε ότι η θηλιά έχει σφίξει γύρω από την ασφάλεια, τραβήξτε την απαλά και η πόρτα θα ξεκλειδώσει.

Το σημαντικό είναι να κάνετε μικρές και προσεκτικές κινήσεις. Μια πολύ γρήγορη κίνηση μπορεί να τα χαλάσει όλα. Πιθανόν να έχετε ήδη αργήσει στο ραντεβού σας, άρα θα θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο.

Αυτό το κόλπο σίγουρα θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση σε μια τέτοια περίπτωση. Μερικοί θεατές είπαν ότι αυτό το κόλπο πιάνει μόνο σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα με αυτό το είδος ασφάλειας. Άλλοι προτείνουν να έχετε ένα κρυμμένο κλειδί μέσα στο αυτοκίνητο.

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: