Έχετε σκεφτεί ότι ο "κόπανος" που χώνεται την τελευταία στιγμή στη λωρίδα σας για να στρίψει, έχει στην πραγματικότητα δίκιο; - Fanpage

Έχετε σκεφτεί ότι ο “κόπανος” που χώνεται την τελευταία στιγμή στη λωρίδα σας για να στρίψει, έχει στην πραγματικότητα δίκιο;

Υπάρχουν κάποιοι αγενείς άνθρωποι που τους παρακάμπτουν όλους στην λωρίδα σας και χώνονται την τελευταία στιγμή. Σε κανέναν δεν αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, εκτός κι αν είστε ένας από τους. Οι αρχές μεταφορών του Κάνσας λένε ότι ίσως αυτοί οι οδηγοί να μην είναι τόσο κακοί όσο πιστεύουμε.

Διαβάστε την εξήγηση που δίνουν:

Τους βλέπουμε να χώνονται μπροστά μας στην λωρίδα. Οι περισσότεροι φυσικά δεν συμπαθούμε αυτά τα άτομα.

33

Συνήθως αντιδράμε ανάλογα σε τέτοιες περιπτώσεις.

34

Το Τμήμα Μεταφορών του Κάνσας δείχνει να δικαιώνει τελικά αυτά τα άτομα.

35

Ισχυρίζονται ότι αν όλοι υιοθετήσουμε αυτή την στρατηγική, τότε ίσως όλοι να παίρνουν αυτό που θέλουν στον δρόμο.

36

Πιστεύουν ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε την μέθοδο του φερμουάρ, γιατί αν το κάνουν όλοι, τότε θα προχωράνε πιο γρήγορα.

37

Η μέθοδος αυτή είναι κάπως έτσι:

Όλα τα οχήματα της λωρίδας που θέλει να συγχωνευτεί θα πρέπει να προχωρήσουν όσο περισσότερο γίνεται και στην συνέχεια να μπουν ανάμεσα στα οχήματα της άλλης λωρίδας. Αλλά αυτό απαιτεί προσπάθεια από όλους.

38

Όταν ακολουθείται αυτή η μέθοδος, δεν χρειάζεται να σταματά η κυκλοφορία σε καμία λωρίδα, κάτι που συμβαίνει όταν τα αυτοκίνητα μπαίνουν στην λωρίδα σε τυχαία σημεία.

Παρ’όλο που οι αρχές ζητάνε από τους οδηγούς να υιοθετήσουν αυτή την μέθοδο, τελικά δεν την ακολουθούν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που τους κρατάνε πίσω…

39

Κάποιοι οδηγοί δεν το κάνουν, γιατί αισθάνονται άσχημα που παρακάμπτουν τους άλλους οδηγούς, παρ’όλο που στην ουσία τους βοηθάνε.
Άλλοι πιστεύουν ότι η άμεση συγχώνευση είναι το καλύτερο.

40

Έρευνα δείχνει ότι αν άρχιζαν όλοι να υιοθετούν την μέθοδο του φερμουάρ, η κίνηση θα προχωρούσε 35% πιο γρήγορα.

41

Επίσης, είναι ασφαλέστερο όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη μέθοδος συγχώνευσης των λωρίδων, επομένως μπορεί να μειωθούν και τα ατυχήματα.

Εσείς τι πιστεύετε;

42

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: