DIY

Δεν πάει ο νους σας πώς θα καθαρίσετε το καμένο σας τηγάνι!

Πόσες φορές ενώ μαγειρεύετε και συγκεκριμένα τηγανίζετε, πατάτες, κρέας ή ψάρι, όταν έρχεται η ώρα του πλυσίματος…

σας πιάνει πονοκέφαλος, καθώς υπάρχουν καμένα λίπη πάνω στο σκεύος; Σίγουρα κάθε φορά που τηγανίζετε! Εμείς όμως σας έχουμε κάθε φορά τη λύση. Έτσι και τώρα θα σας λύσουμε τα χέρια αν ακολουθήσετε την συμβουλή μας. Αρχικά γεμίζουμε το τηγάνι με νερό.

Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε

2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Περιμένουμε ένα με δύο λεπτά, αδειάζουμε το τηγάνι και το πλένουμε. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε!

Πηγή: entypwsiako.com

Related posts

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ: Διαλύει τα άλατα και τη βρωμιά από το μηχάνημα και τον σωλήνα, που τα ρούχα μυρίζουν ξανά φρεσκάδα και καθαριότητα!

Αν βρείτε αuτό μέσα στο σπίτι σας, να τι πρέπει να γνωρίζετε

Ειδοποίηση των ειδικών : Τα air fryer μας κατασκοπεύουν και κλέβουν προσωπικά δεδομένα.