DIY

Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !

Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και σας το παρουσιάζουμε. Θα το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσουμε το άρθρο με τα αποτελέσματα! Εάν πάλι κάποιος μας προλάβει, μπορεί να σχολιάσει από κάτω στο άρθρο για τα δικά του αποτελέσματα.

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού

Διαδικασία :

1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση

2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι

3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι

Καλή επιτυχία !

Πηγή:  tospitakimou.gr

Related posts

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ: Διαλύει τα άλατα και τη βρωμιά από το μηχάνημα και τον σωλήνα, που τα ρούχα μυρίζουν ξανά φρεσκάδα και καθαριότητα!

Αν βρείτε αuτό μέσα στο σπίτι σας, να τι πρέπει να γνωρίζετε

Ειδοποίηση των ειδικών : Τα air fryer μας κατασκοπεύουν και κλέβουν προσωπικά δεδομένα.