DIY

Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !

Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και σας το παρουσιάζουμε. Θα το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσουμε το άρθρο με τα αποτελέσματα! Εάν πάλι κάποιος μας προλάβει, μπορεί να σχολιάσει από κάτω στο άρθρο για τα δικά του αποτελέσματα.

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού

Διαδικασία :

1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση

2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι

3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι

Καλή επιτυχία !

Πηγή:  tospitakimou.gr

Related posts

Αν δείτε αυτή την κουκίδα στο κινητό σας… κλείστε το αμέσως

Καθαρίστε το σίδερο σας με ένα παλιό κόλπο της γιαγιάς μόνο σε 30 δευτερόλεπτα

Πρоσоχή: Αuτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να δένετε πάνω στην βαλίτσα τίποτα