DIY

Όταν δείτε ΑΥΤΟ το Κόλπο με την Κατσαρόλα, δεν θα ξανά Καθαρίσετε τα Τσόφλια των Αυγών με άλλον Τρόπο. Θα εκπλαγείτε!

Αν κάθε φορά που θέλετε να φτιάξετε αυγοσαλάτα ή άλλο πιάτο με βραστό αυγό και δυσκολεύεστε στο καθάρισμά τους, τότε ο σεφ James Tahhan, μας δίνει τη λύση. Για την τεχνική, θα χρειαστείτε τρία απλά πράγματα: βραστά αυγά, μια μικρή κατσαρόλα με καπάκι και λίγο νερό.

1. Πάρτε τα βραστά αυγά και τοποθετήστε τα ένα ένα στη μικρή κατσαρόλα, όπου θα έχετε γεμίσει με 2-3 εκατοστά νερό. Είναι καλύτερο να τα αφήσετε να κρυώσουν λίγο για μερικά λεπτά, πριν ξεκινήσετε.

2. Στη συνέχεια, κλείστε το καπάκι και κρατήστε δυνατά τη λαβή. Τοποθετήστε τη κατσαρόλα σε επίπεδη επιφάνεια, όπως πάγκο κοπής και κουνήστε δεξιά-αριστερά με απότομες κινήσεις για περίπου 10 δευτερόλεπτα.

3. Αφαιρέστε το καπάκι και βγάλτε το αυγό από το νερό. Σε αυτό το σημείο, το τσόφλι θα έχει σχεδόν αφαιρεθεί και μόνο του.

Δείτε τον σεφ να κάνει την τεχνική στην πράξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: TipHero

Related posts

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ: Διαλύει τα άλατα και τη βρωμιά από το μηχάνημα και τον σωλήνα, που τα ρούχα μυρίζουν ξανά φρεσκάδα και καθαριότητα!

Αν βρείτε αuτό μέσα στο σπίτι σας, να τι πρέπει να γνωρίζετε

Ειδοποίηση των ειδικών : Τα air fryer μας κατασκοπεύουν και κλέβουν προσωπικά δεδομένα.