DIY

4 Καινούρια Κόλπα για Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα που όλοι θα Ήθελαν να Γνωρίζουν.

Ένα από τα πράγματα που περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο είναι τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Σίγουρα, μπορούμε να φτιάχνουμε τέτοια μπισκότα κάθε εποχή του χρόνου, αλλά υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να τα φτιάξουμε το Δεκέμβριο.

Ενώ υπάρχουν πολλές υπέροχες συνταγές μπισκότων Χριστουγέννων εκεί έξω, και ενώ η γεύση είναι προφανώς σημαντική, γνωρίζουμε ότι δεν είναι όλα αυτά που έχουν σημασία.

Το βασικότερο που θέλουμε να πετύχουμε τις περισσότερες φορές, είναι τα μπισκότα μας να έχουν υπέροχο σχήμα για να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε υπέροχα μπισκότα που φαίνονται πάντα φρέσκα και να εντυπωσιάσετε από τους φίλους σας μέχρι τον Άγιο Βασίλη.

1. Μην πετάτε τα μισοκαμμένα μπισκότα που σίγουρα θα έχετε.

Όλοι μας όταν δοκιμάζουμε να φτιάξουμε μπισκότα διαπιστώνουμε ότι μερικά από αυτά καίγονται λίγο παραπάνω και καταλήγουμε να τα πετάμε.
Αυτό που δεν γνωρίζετε όμως είναι ότι το μικρό κάψιμο στην κορυφή δεν επηρεάζει τη γεύση του μπισκότου.
Γι’ αυτό αντί να τα πετάξετε απλώς ξύστε το καμμένο κομμάτι με έναν τρίφτη.
Δεν θα το πάρει κανείς χαμπάρι και η γεύση θα είναι ακριβώς η ίδια.

2. Χρησιμοποιήστε ένα Στένσιλ.

Αυτό το στένσιλ μπορεί να είναι αποκόμμα χαρτιού, ένα πετσετέ ή ακόμα και ένα κομμάτι δαντέλας.

Βάλτε το στένσιλ πάνω από τα μπισκότα σας, και ρίξτε τη σκόνη ζάχαρης ή την σκόνη κακάου από πάνω.

Μόλις αφαιρέσετε το στένσιλ, θα σας έχει μείνει με όμορφο σχέδιο.

(Προτιμάμε τη σκόνη ζάχαρης επειδή μοιάζει με χιόνι!)

3. Χρησιμοποιήστε Σοκολάτα.

Χρησιμοποιήστε πάντα σοκολάτα ή λιωμένη σοκολάτα .

Η σοκολάτα είναι ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξετε απλά μπισκότα.

Μπορείτε είτε να βουτήξετε μισό μπισκότο σε λιωμένη σοκολάτα είτε να ψεκάσετε τη λιωμένη σοκολάτα στην κορυφή.

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε είδος σοκολάτας που σας αρέσει ,γάλακτος, μαύρη ή λευκή.

Εάν επιλέξετε λευκή σοκολάτα, θα μπορούσατε να προσθέσετε από πάνω πολύχρωμη τρούφα ή χρωστικές τροφίμων (όπως κόκκινο ή πράσινο).

Κάνετε τα μπισκότα πιο φανταχτερό με το να ρίξετε άφθονη τρούφα στην κορυφή πριν από τη σοκολάτα στεγνώσει.

4. Κρατήστε τα μπισκότα σας φρέσκα.

Τώρα που τα μπισκότα σας φαίνονται καταπληκτικά, θέλετε να τα αποτρέψετε από το να φανούν μπαγιάτικα στο μέλλον.

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα βάζοντας τορτίγιες ανάμεσα στα στρώματα των μπισκότων.

Η υγρασία στις τορτίγιες θα βοηθήσει να διατηρήσετε τα μπισκότα σας υγρά όταν βρίσκονται σε περιορισμένο χώρο.

Για καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε ένα στρώμα μπισκότων, ένα στρώμα χαρτιού, μια τορτίγια, ένα άλλο στρώμα χαρτιού και επαναλάβετε για όσα στρώματα υπάρχουν τα μπισκότα που έχετε.

Από τη συντακτική ομάδα του Fanpage.gr

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια