DIY

Μην βάζετε κρύο νερό σε καυτό τηγάνι!

Η δύναμη της συνήθειας κυριαρχεί και εδώ. Ποτέ μα ποτέ μετά το μαγείρεμα δεν βάζουμε κατευθείαν κρύο νερό στο τηγάνι ή την κατσαρόλα. Γιατί; Δείτε παρακάτω!

Μην «σοκάρετε» τα τηγάνια σας ρίχνοντάς τους κρύο νερό όταν είναι καυτά. Σκευρώνουν, και δεν εφαρμόζουν στις εστίες, με αποτέλεσμα να έχουμε απώλεια ενέργειας όταν τα χρησιμοποιούμε. Αντιθέτως ρίξτε τους ζεστό νερό, και περιμένετε να κρυώσουν για να τα πλύνετε.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Related posts

Αν βρείτε αuτό μέσα στο σπίτι σας, να τι πρέπει να γνωρίζετε

Ειδοποίηση των ειδικών : Τα air fryer μας κατασκοπεύουν και κλέβουν προσωπικά δεδομένα.

Μικρό μπάνιο: Το έπιπλο των IKEA που κοστίζει κάτω από 15 εupώ και το παίρνουν όσοι δεν έχουν χώρο, ξεπουλάει σε δευτερόλεπτα