Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κόψεις ένα καρπούζι και κάποιοι είναι αρκετά λιγότερο ακατάστατοι. Ενα από τα μεγαλύτερα εμπόδια όταν κόβεις ένα καρπούζι είναι ότι όλο το νερό είναι μέσα. Μάλιστα το 92% του καρπουζιού είναι στην ουσία νερό! Για αυτό και είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί το χάος ανοίγοντας ένα καρπούζι, καθώς όλοι του οι χυμοί πετάγονται παντού. Και με ένα γλίστρημα του μαχαιριού, πριν το καταλάβετε, παραλίγο να κόψετε το δάχτυλό σας.
Συνήθως οι περισσότεροι προσπαθούν να το αποφύγουν αυτό με το να κόβουν αρχικά το καρπούζι στη μέση. Αυτό από τη μία κρατάει όλους τους χυμούς μέσα, αλλά από την άλλη δημιουργεί αστάθεια η οποία μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα.
Για αυτό όταν η ζωή σας φέρνει καρπούζια, ποιός είναι ο τρόπος για να τα κόψετε καθαρά και με ασφαλή τρόπο? Για αρχή, χρειάζεστε μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση καθώς καμία από τις υπάρχουσες τεχνικές δεν δουλεύει και τόσο καλά. Με αυτή τη λογική προσπάθησαν οι δημιουργοί της ιταλικής εταιρείας Genietti να προσεγγίσουν το πρόβλημα. Κατέληξαν με μία τεχνική που ονομάζεται Angurello. Το εργαλείο κόβει καθαρά και ίσα το ζουμερό φρούτο με ελάχιστη πίεση από πλευράς σας. Δεν υπάρχουν κοφτερές λεπίδες και όλοι οι χυμοί παραμένουν μέσα στο φρούτο. Το εργαλείο αυτό πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους.
Χωρίς κόπο, ακαταστασία, κομμένα δάκτυλα και με ένα καρπούζι κομμένο τέλεια μέσα σε δευτερόλεπτα. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό και όμως είναι. Δείτε από μόνοι σας πόσο εύκολη μπορεί να γίνει η ζωή σας.