Άθλια δημόσια Δρίτσα: «Βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται… μια φορά το εξάμηνο» - Fanpage

Άθλια δημόσια Δρίτσα: «Βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται… μια φορά το εξάμηνο»

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα και τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ , Σπύρο Καρανικόλα, στο διάρκεια της συζήτησης για το μεταναστευτικό, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα».

Ο κ. Καρανικόλας σχολίασε τις επανειλημμένες κραυγές αγωνίας των ανθρώπων που εργάζονταν στο hot spot της Μόριας , και ιδίως των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» ότι τα ναρκωτικά και οι κακοποιήσεις ήταν φαινόμενα που αδυνατούσαν πλέον να αντιμετωπίσουν. O κ Δρίτσας σε απάντηση του, σχολίασε απροκάλυπτα ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο». Αυτό εξόργισε το πάνελ αλλά και τον κ. Καρανικόλας που τον αποκάλεσε «ντροπή της αριστεράς» και χαρακτήρισε το σχόλιο του του κατάπτυστο.

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε την αισχρή τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που χρησιμοποιεί μια μπακαλίστικη και ισοπεδωτική μέθοδο αξιολόγησης των συνθηκών. Δηλαδή το μόνο που μένει να ακούσουμε είναι «ένας βιασμός το εξάμηνο ίσον κανένας βιασμός», σωστά κύριε Δρίτσα; Και σαν να μην έφτανε η μηδενιστική του ρητορική, τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο στόχαστρο του, που αναμεταδίδουν το περιστατικά βίας παραθέτοντας ιατρικά στοιχεία και αναφορές γιατί όπως σχολιάζει αυτό είναι… «τρομολαγνία». Δεν ξέραμε κύριε βουλευτά να αποκρύπτουμε στοιχεία για να μην σας… τρομάζουμε.

Πηγή; omorfhzwh.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: