Έκκληση για βοήθεια για ένα κοpίτσι από το Ηράκλειο… Αν θέλετε να βοηθήσετε - Fanpage

Έκκληση για βοήθεια για ένα κοpίτσι από το Ηράκλειο… Αν θέλετε να βοηθήσετε

Κινητοποίηση υπάρχει για ένα νεαρό κοpίτσι από το Ηράκλειο, το οποίο χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας αφού πάσχει από σοβαρή αγγειακή νόσο και χρειάζεται να μεταβεί άμεσα σε νοσοκομείο του Michigan της Αμερικής για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Επείγον! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Έκκληση για βοήθεια σε μαθήτρια που πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Μαθήτρια που φοιτά σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη του Ηρακλείου πάσχει από σοβαρή αγγειακή νόσο και χρειάζεται να μεταβεί άμεσα σε νοσοκομείο του Michigan της Αμερικής για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στηριζόμενοι στο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές να συνδράμουν οικονομικά σε αυτήν την κρίσιμη μάχη της μαθήτριας για τη ζωή της, χαρίζοντας χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας στην οικογένεια των συνανθρώπων μας που δοκιμάζεται σήμερα από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν στον παρακάτω λογαριασμό της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 30000255282-9“, αναφέρει ο κ. Μακράκης στο μήνυμά του, μέσα από την προσωπική σελίδα του στο facebook

15

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: