Ανατροπή στην υπόθεση με το βιτριόλι: Υπάρχει άλλος «Νώντας»; - Ποιο είναι το πραγματικό κίνητρο - Fanpage

Ανατροπή στην υπόθεση με το βιτριόλι: Υπάρχει άλλος «Νώντας»; – Ποιο είναι το πραγματικό κίνητρο

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι πληροφορίες που θέλουν να είναι διαφορετικό το κύριο κίνητρο πίσω από την επίθεση με βιτριόλι της φερόμενης ως δράστιδος στην 33χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Μετά την χτεσινή αποκάλυψη στο Star πως η ψυχολόγος της αστυνομίας ήταν η μόνη άνθρωπος στον κόσμο που έχει πάρει προφορική ομολογία από την 35χρονη πως δεν ήταν μόνο ο 40χρονος η αφορμή της επίθεσης έρχεται ακόμα ένας άνθρωπος να καταθέσει προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο δικηγόρος του 40χρονου «Νώντα», Δημήτρης Γκαβέρας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open και υποστήριξε όσα του έχει μεταφέρει ο εντολέας του.

«Ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Δεν είναι η αφορμή ο ίδιος. Και αυτό δεν έχει προβληθεί τόσο όσο θα έπρεπε. Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη», δήλωσε ο κ. Γκαβέρας, σχολιάζοντας τη δήλωση της φερόμενης ως δράστιδος σε ψυχολόγο.

Αυτό που ξεχωρίζει από τη δήλωση του νομικού είναι ότι υπάρχει πράγματι ένα πρόσωπο το οποίο στάθηκε αφορμή για την εκδικητική επίθεση της φερόμενης ως δράστιδος, παρότι ο 40χρονος αρνείται ότι είναι αυτός.

Αν θα αποκαλυφθεί αυτό από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια θα φανεί όταν η υπόθεση οδηγηθεί σε δίκη, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμα γραπτή ομολογία της 35χρονης.

Πηγή: nstanews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: