Απίστευτο Συμβάν στη Μεταμόρφωση: Καθηγητής Ούρλιαζε σε Μαθητή και τον Απειλούσε ότι θα τον σφάξει! - Fanpage

Απίστευτο Συμβάν στη Μεταμόρφωση: Καθηγητής Ούρλιαζε σε Μαθητή και τον Απειλούσε ότι θα τον σφάξει!

Ένα απίστευτο συμβάν έφερε στο φως το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στο newsit.gr, σύμφωνα με το οποίο στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, την 1η Οκτωβρίου 2019, ένας καθηγητής απείλησε μαθητή του!

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η μητέρα βρισκόταν στο γραφείο του Γυμνασιάρχη, προκειμένου να παραπονεθεί για τη συμπεριφορά του εν λόγω καθηγητή Μαθηματικών στον γιο της, άκουσε φωνές από την τάξη του γιου της.

Όταν πήγε να δει τι συμβαίνει, αντίκρισε τον Μαθηματικό να ουρλιάζει: «Είσαι τρελός! Θα σε σφάξω!». Βλέποντας ο καθηγητής τη μητέρα του μαθητή, επιτέθηκε λεκτικά και στην ίδια.

Τότε εκείνη μπήκε στην τάξη έξαλλη και ειδοποίησε αμέσως το 100.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σχολείο και συνέλαβαν τον καθηγητή, ο οποίος αργότερα διαπιστώθηκε πως είχε πάνω του έναν σουγιά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, σε βάρος του 67χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και ο ίδιος πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Κατηγορείται για εξύβριση, απειλή και παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Ο καθηγητής δημιουργούσε καιρό τώρα προβλήματα – Παύτηκε από τη θέση του
Όπως αναφέρουν άλλα δημοσιεύματα, ο εν λόγω καθηγητής δημιουργούσε καιρό τώρα προβλήματα στη σχολική κοινότητα, οπότε και μετά το χθεσινό συμβάν, το υπ. Παιδείας ενήργησε άμεσα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης και έτσι οριστικοποιήθηκε η παύση του καθηγητή.

Πιο συγκεκριμένα, το 2015 ο ίδιος καθηγητής είχε απειλήσει και πάλι μαθητή που φοιτούσε στην τάξη του και από τότε υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας: