Απίστευτο: Δε Φαντάζεστε σε Ποιό Ελληνικό Νησί Το 'Εστρωσε'!Στα λευκά όλο το νησί! - Fanpage

Απίστευτο: Δε Φαντάζεστε σε Ποιό Ελληνικό Νησί Το ‘Εστρωσε’!Στα λευκά όλο το νησί!

Χιονίζει στα περισσότερα ορεινά χωριά της Λέσβου ενώ αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι, πιθανών να δούμε χιόνι και μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης το απόγευμα…

Σε πολλά χωριά του νησιού χιονίζει εδώ και περίπου μια ώρα.

Χιονίζει σε Αγιασο, Φιλια, Ανεμωτια, Σκαλοχωρι, Μεγαλωχορι, Παλαιοχωρι, Παλαιοκηπο, Αγιασο, Ασωματο, Σκοπελο, Αμπελικο, Ακρασι αλλά και χαμηλότερα.

Τό χιόνι το έχει στρώσει στα περισσότερα χωριά ,και με χαμηλό υψόμετρο ,και συνεχίζει να χιονίζει.

Μέχρι τώρα δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Λέσβου.

Ανοιχτοί σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Καρασάβα παραμένουν όλοι οι δρόμοι στις περιοχές όπου χιονίζει και συγκεκριμένα στον ορεινό όγκο του Ολύμπου στην περιοχή της Αγιάσου και στις περιοχές Αμπελικού και Μεγαλοχωρίου, στον ορεινό όγκο του Λεπετύμνου βόρεια του Μανταμάδου και στη δυτική Λέσβο στις περιοχές Σκαλοχωρίου, Άντισσας, Βατούσας και Χιδήρων.

Σε ισχύ τίθεται από τις 9 το πρωί της Πέμπτης δελτίο απαγορευτικού απόπλου τόσο από το λιμάνι του Πειραιά όσο και από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι βοριάδες στο Αιγαίο θα πνέουν θυελλώδεις εντάσεως 9 και τοπικά 10 μποφόρ.

Νεότερο δελτίο αναμένεται σήμερα το μεσημέρι.

%ce%b37

 

%ce%b31

%ce%b32

%ce%b33

%ce%b34

%ce%b35

%ce%b36

 

 

Πηγή: lesvospost.com

 

Αφήστε το σχόλιο σας: