Αποκαλύψεις σοκ: "Η Μαντλίν πουλήθηκε σε πλούσια οικογένεια του..." - Fanpage

Αποκαλύψεις σοκ: “Η Μαντλίν πουλήθηκε σε πλούσια οικογένεια του…”

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη μικρή Μαντλίν;

Οι ερευνητές φοβούνται πως η μικρή Μαντλίν μπορεί να μεταφέρθηκε λαθραία με πλοίο στο Μαρόκο, αφότου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το ξενοδοχείο όπου έμενε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Οι συμμορίες που εδρεύουν στην περιοχή της Μαυριτανίας στη Δυτική Αφρική, πωλούν συχνά νέους ως σκλάβους σε πλούσιες οικογένειες από τη Μέση Ανατολή.

Ο Κόλιν Σάτον, πρώην ντετέκτιβ της Scotland Yard, δήλωσε στην εφημερίδα The Mirror: «Η γραμμή της Μαυριτανίας είναι σίγουρα μια πιθανότητα και πρέπει να την ερευνήσουμε».

Η εφημερίδα ανέφερε επίσης, πως ένα παιδί «πανομοιότυπο» με την Μαντλίν, εθεάθη σε μια γνωστή διακίνηση λαθρομεταναστών στο Μαρόκο.

Η Μαρί Όλι, που ήταν μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της Ρέι Πόλαρντ, είπε πως το νεαρό κορίτσι έμοιαζε «λυπημένο» και ρώτησε: «Μπορούμε να δούμε τη μαμά σύντομα;», ανέφερε η Mirror.

Το ζευγάρι έστειλε email στην αστυνομία του Leicestershire, που πέρασε το μήνυμα στους συναδέλφους της στην Πορτογαλία, σύμφωνα με τα email που δόθηκαν στη δημοσιότητα το 2008.

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ που ασχολούνται με την υπόθεση, εξετάζουν τη θεωρία η Μαντλίν να μεταφέρθηκε στο Μαρόκο, αν και δεν είναι γνωστό αν κάνει το ίδιο και η αστυνομία.

Το 2007, ένα μικρό κορίτσι που λέγεται ότι μοιάζει με την Μαντλίν εντοπίστηκε στην Ταγγέρη.

Η Ισπανίδα Κλάρα Τόρες και ο σύντροφός της εντόπισαν την ομοιότητα όταν νόμιζαν ότι τραβούσαν ένα πολύχρωμο πλάνο της μαροκινής ζωής.

Οι ντετέκτιβ της Ιντερπόλ εξέτασαν τη φωτογραφία του παιδιού, που φαίνεται να μεταφέρεται από μια ομάδα Μαροκινών.

Ήταν η τέταρτη αναφορά του αγνοούμενου κοριτσιού στο Μαρόκο, οι πρώτες δύο είχαν γίνει μόλις 6 ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Η πρώτη αναφορά για το Μαρόκο ήταν από τον Νορβηγό τουρίστα Μαρί Πόλαντ, που δήλωσε πως είδε μια κοπέλα που έμοιαζε με την Μαντλίν με έναν άνδρα σε ένα βενζινάδικο στο Μαρακές στις 9 Μαΐου 2007.

Ένας βρετανός παραθεριστής αργότερα δήλωσε πως είδε ένα κορίτσι που έμοιαζε τρομερά με την Μαντλίν την ίδια μέρα έξω από το ξενοδοχείο Ibis στο Μαρακές, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το βενζινάδικο.

Η Τρίτη αναφορά ήρθε περίπου 3 εβδομάδες αργότερα, όταν μια Ισπανίδα επικοινώνησε με την αστυνομία της Πορτογαλίας για να τους πει πως είδε κάποια που σκέφτηκε ότι έμοιαζε με το αγνοούμενο κορίτσι στο Ζάιο, στο βόρειο τμήμα του Μαρόκου.

Όπως είπε είδε ένα «λυπημένο και φοβισμένο» ξανθό κορίτσι να το τραβά στο δρόμο μια γυναίκα που φορούσε τη μουσουλμανική μαντίλα.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: