ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος! - Fanpage

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος!

Το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος που πέθανε σήμερα το μεσημέρι… Σε λίγο περισσότερα!

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, περνούσε ένας από τους κορυφαίους μεγάλους ρεπόρτερ της Ελλάδας και επιστήθιος φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

Aπό τον
Νίκο Νικόλιζα
Ο σπουδαίος ρεπόρτερ πριν από δέκα ημέρες έπεσε στο σπίτι του με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχύο του. Αμέσως η αδερφή της Κορίνας Τσοπέη, Μπετίνα βρέθηκε στο πλευρό του και μαζί με συγγενείς τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Με την αδερφή της Κορίνας Τσοπέη, Μπετίνα
Η ιστορία του 95χρονου παλαίμαχου ρεπόρτερ ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του 50 κάνοντας εκατοντάδες ρεπορτάζ στην Ελλάδα και το εξωτερικό για Έλληνες και ξένους διάσημους. Την ίδια περίοδο γνωρίστηκε με τον Έλληνα κροίσο και έγινε αμέσως ο αποκλειστικός του ρεπόρτερ. Μέχρι σήμερα έχει γράψει 15 βιβλία που αφορούν τις εμπειρίες του από όλη του την καριέρα.

Από τις πιο πιστές του φίλες υπήρξαν η Μαρία Κάλλας, η Κορίνα Τσοπέη, η Ρίκα Διαλυνά και πολλοί άλλοι. Μόλις μαθεύτηκε η είδηση νοσηλείας του δεκάδες μηνύματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, πλημμύρισαν το νοσοκομείο αλλά και το προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αφήστε το σχόλιο σας: