Αυτοί δεν είναι ήρωες, είναι τιτάνες: Οι συνοριοφύλακες έδωσαν 70 φιάλες αίματος στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης - Fanpage

Αυτοί δεν είναι ήρωες, είναι τιτάνες: Οι συνοριοφύλακες έδωσαν 70 φιάλες αίματος στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Αφού επί σχεδόν ένα μήνα παλεύουν με τα “θηρία” στον Έβρο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και υπό καθεστώς πανδημίας, βρήκαν τη δύναμη να συμμετέχουν στην αιμοδοσία και να προσφέρουν συνολικά 70 φιάλες αίματος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για στελέχη των δυνάμεων που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων στις Καστανιές Εβρου και σήκωσαν στους ώμους τους το ασήκωτο βάρος της εξουδετέρωσης της τουρκικής επιχείρησης εισβολής και κατοχής της συνοριακής πύλης των Καστανιών.

Ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς γράφει σε ανάρτησή τουσ ε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ως Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, συγχαίρουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και τα μέλη της που υπηρετούν στα ΜΑΤ, που αιμοδότησαν μαζί με συναδέλφους από την Κύπρο, που μας ενισχύουν το τελευταίο διάστημα.

Έτσι πέρα από τους δεσμούς “αγάπης” για τα σύνορα μας απόκτησαν και δεσμούς αίματος. Η συμμετοχή ήταν συγκινητική και το αίμα που συγκεντρώθηκε (70 φιάλες), θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του ΠΓΝΑ».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά πολλά εύγε στους τιτάνες του Έβρου.

Αφήστε το σχόλιο σας: