ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! Κρυφή κάμερα καταγράφει τις προετοιμασίες για το αποτρόπαιο φεστιβάλ που τρώνε σκύλους στην Κίνα. - Fanpage

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! Κρυφή κάμερα καταγράφει τις προετοιμασίες για το αποτρόπαιο φεστιβάλ που τρώνε σκύλους στην Κίνα.

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για το αποτρόπαιο φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κίνα, κατά τη διάρκεια του οποίου πάνω από 10.000 σκυλιά θανατώνονται με σκοπό την… κατανάλωση!

Ακτιβιστές από την οργάνωση Humane Society International βιντεοσκόπησαν – σύμφωνα με τα λεγόμενά τους – ζωντανά σκυλιά προς πώληση σε μία αγορά νότια της Κίνας, κατά τη διάρκεια του Yulin Dog Meat Festival.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε προχθές και ολοκληρώθηκε εχθές, παρόλες τις προσπάθειες φιλόζωων απ’ όλο τον πλανήτη να το σταματήσουν (τώρα θα μου πείτε, με τα share στο Facebook δε σταματάς τίποτα).

Αυτό είναι ένα στιγμιότυπο από την “προετοιμασία” της διοργάνωσης λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες στο… κοινό…

Μια συνταξιούχος δασκάλα από το Tianjin βγήκε στα πρωτοσέλιδα το Σ/Κ όταν αγόρασε 100 σκυλιά προκειμένου να τα σώσει από το βάρβαρο και εξαιρετικά επίπονο θάνατο που τα περίμενε. Σίγουρα είναι καλύτερο από την απλή αναμετάδοση της είδησης στο Facebook, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό για να τα σώσει όλα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!

Αφήστε το σχόλιο σας: