ΒΡΕΘΗΚΕ ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 28χρονο στη Νίκαια - Fanpage

ΒΡΕΘΗΚΕ ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 28χρονο στη Νίκαια

Η τροχαία Κορυδαλλού, κατάφερε να βρει όχι μόνο τα πλήρη στοιχεία του οδηγού, αλλά ακόμη και για ποιο λόγο βρέθηκε στην περιοχή του σοβαρού ατυχήματος.

 

Οι αστυνομικοί έχουν στήσει ακόμη και παγίδες στα στέκια, όπου συχνάζει o ασυνείδητος οδηγός ο οποίος χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο τον 28χρονο Γιάννη Παρδάλη στη Νίκαια.

 

Η ταυτότητα του βασικού υπόπτου αποκαλύφθηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες της τροχαίας Κορυδαλλού, αλλά και από μια μαρτυρία φωτιά, που όπως όλα δείχνουν, δένει πλήρως την υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος.

 

Ο αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, τύπου και χρώματος με αυτό που προκάλεσε το φρικτό τροχαίο ατύχημα, το οποίο, όπως είπε, είχε εμφανή σημάδια από πρόσκρουση, ακριβώς στο ίδιο σημείο του προφυλακτήρα, όπως συνέβη και με το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον Γιάννη Παρδάλη.

 

Οι αστυνομικοί μετά από πολυήμερη σχολαστική έρευνα στην ευρύτερη περιοχή του ατυχήματος, είχαν ήδη καταφέρει να εντοπίσουν την ταυτότητα του πιθανού υπόπτου. Η μαρτυρία του αυτόπτη όμως που κατάφερε να συγκρατήσει ακόμη και την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, έδειξε ακριβώς το ίδιο πρόσωπο με αυτό που υποπτεύονταν οι αρχές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που χτύπησε και εγκατέλειψε τον Γιάννη δεν μένει στην Νίκαια, αλλά έχει στενούς δεσμούς με την περιοχή. Την ημέρα που έγινε το ατύχημα ο δράστης είχε επισκεφτεί το σπίτι της μητέρας του και φεύγοντας για να μπει στη Λεωφόρο, οδήγησε ανάποδα σε ένα μονόδρομο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον 28χρονο, όπως εκτιμά η αστυνομία.

 

Οι στενοί συγγενείς του Γιάννη, καλούν τον υπαίτιο οδηγό να παραδοθεί στις αρχές.

 

Λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να κατασχέσουν το αυτοκίνητο ως πειστήριο του τροχαίου ατυχήματος και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

 

Πηγή: star.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: